Zonnebril met FULL HD-camera, WiFi en UV-filter

SKU: 10-137 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 137,50 U$
Prijs incl. VAT 165,00 U$
- +

Productomschrijving Zonnebril met FULL HD-camera, WiFi en UV-filter

Zonnebrillen met FULL HD-camera, WiFi en UV-filter zijn niet alleen superieur vanwege de camera, maar ook vanwege een microfoon, zodat u geweldige foto's en geluid kunt maken, niet alleen tijdens het kijken, maar ook bij andere activiteiten - in sport, toerisme. Geen ingewikkelde montage meer, je zet gewoon gemakkelijk je bril op en je kunt direct vanuit je zicht opnemen. De ingebouwde FULL HD-camera kan video opnemen in een resolutie van 1920x1080 met 30 frames per seconde, samen met geluid van hoge kwaliteit. Vastgelegde beelden worden geschoten in een groothoek van 120° , waardoor je een prachtig zicht hebt op de omgeving met alle details. Alle opgenomen gegevens worden opgeslagen op een Micro SD-kaart met ondersteuning tot 32 GB (niet inbegrepen) .

spionage camera applicatie

Het opnemen en starten van een bril wordt geactiveerd met de knop aan de linkerkant van de zonnebril. Daarnaast is er een knop om wifi te starten. In de bril zitten twee lichtindicatoren. Het rode indicatielampje geeft aan of de camera aan staat of aan het opnemen is (knippert). De blauwe indicator informeert u over de WiFi-functie. Met wifi-ondersteuning kun je je bril koppelen met je smartphone en de bril direct via de app gebruiken of de gemaakte beelden afspelen. De app wordt ondersteund voor zowel iOS als Android , genaamd "FinalCam", de app is gratis te downloaden op je smartphone.

zonnebril met wifi camerazonnebril met wifi camera

Bril wordt geleverd met een USB-aansluiting om uw bril op te laden , of u kunt gegevensbestanden (opgenomen video's) downloaden naar uw computer. Camera in zonnebrillen hebben niet alleen de functie van videocamera , maar dienen ook als volledig functionele zonnebril omdat ze zijn gemaakt van UV 400-glas . Daarom worden uw ogen beschermd tegen schadelijke UV-straling van de zon . Deze exclusieve zonnebrillen zullen worden gebruikt bij verschillende activiteiten, zoals sport of zelfs voor normaal gebruik gedurende de dag .

Functies:

Neemt FULL HD-video op met audio
WiFi-ondersteuning en de mogelijkheid om te koppelen met smartphones
UV-filter 400
Sportontwerp van brillen

Specificaties:

Kenmerken: Video, WiFi
Camera: 3 MP CMOS + 120° groothoek
Videoresolutie: FULL HD 1080P 1920*1080 30 fps
Compressie-indeling: H264
Videobestandsformaat: MOV
Geheugen: Micro SD-kaart ondersteunt tot 32 GB
UV-filter: 400
Afmetingen: 15,5 cm (B) x 5,5 cm (H) x 17 cm (D)
Gewicht: 55 gram
Batterij: 770 mAh lithiumbatterij
Video-opname: 1 uur

Inhoud pakket:

1x Zonnebril met HD Camera + WiFi
1x draagbare koffer
1x Reinigingsdoekje
1x USB-kabel
1x Gebruikershandleiding

Opmerkingen

Andere producten