Kwaliteitscertificaat EN ISO 9001:2015

Media Leaders Ltd. is eigenaar van het internationaal erkende kwaliteitsmanagementsysteem. ISO 9001:2015

Een van de belangrijkste doelstellingen van Leaders Media Ltd. is het bereiken van de hoogste kwaliteit van dienstverlening aan klanten. We richten ons op de continue verbetering van de activiteiten van onze organisatie en we werken consequent aan het bereiken van onze doelstellingen op het gebied van de kwaliteit van producten en diensten en het voldoen aan internationale kwaliteitsnormen. Het resultaat van onze inspanningen is de erkenning van de kwaliteit van de geleverde diensten, niet alleen bij de online winkels van Media Leaders Ltd. tussen klanten en het behalen van het internationaal erkende kwaliteitscertificaat. De tevredenheid van onze klanten en alle belanghebbenden is het uitgangspunt voor ons succes op lange termijn.

EN ISO 9001:2015 specificeert eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem, wanneer een organisatie moet aantonen dat zij in staat is om consistent producten te leveren die voldoen aan de eisen van klanten en zich richt op het verhogen van de tevredenheid van klanten door de effectieve toepassing van het systeem, inclusief processen om continue verbetering van dit systeem te bereiken. Alle vereisten van deze internationale norm zijn algemeen van toepassing op elke organisatie, ongeacht het type, de grootte en het soort producten dat ze leveren.

Het certificaat bevestigt dat het kwaliteitssysteem van Leaders Media Ltd. in overeenstemming is met de eisen van het kwaliteitssysteem EN ISO 9001:2015.