Wekker met minicamera en bewegingsdetectie

SKU: 10-008 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 90,75 U$
Prijs incl. VAT 108,90 U$
- +

Productomschrijving Wekker met minicamera en bewegingsdetectie

Wekker met minicamera en bewegingsdetectie - unieke spionnenwinkelproducten voor de beste prijs. ISO EN 9001:2008 gecertificeerde online verkoper.   U kunt dus opnemen wanneer u op de opnameknop drukt of automatisch opnemen instellen wanneer er beweging voor de camera wordt gedetecteerd. Een ideale oplossing voor het opnemen van het interieur, exterieur of gewoon wanneer u de vervorming van de ruimte of bij het stelen van uw spullen moet controleren.

Wekker met minicamera en bewegingsdetectie

Dit product heeft een hoge resolutie (640x480) . Het apparaat ondersteunt tot 32 GB micro SD-kaarten . Dit multifunctionele apparaat beschikt over meer functies zoals : video, audio-opname, inductievideo, foto's maken, webcamera, elektrische wekker met bestandsopslag, met batterij met hoge capaciteit. Camera met bewegingsdetectie

Opladen gebeurt door aansluiting op de USB-poort van een computer of door aansluiting op een USB-oplader (muur- of autolader). Minicamera in IR LED-wekker neemt in modus op met 30 frames per seconde in AVI-formaat met een resolutie van 1280 * 720 pixels. De camera kan worden aangesloten met de meegeleverde USB naar pc en kabel die als externe schijf wordt gebruikt, waardoor u platen op de computer kunt afspelen.

Met dit apparaat kun je continu tot 12 uur video en 25 uur audio-opnames opnemen . Je kunt video's opnemen met een resolutie tot 2,0 megapixels. Het apparaat is ideaal voor het voorkomen van diefstal en het verkrijgen van bewijs.

Specificaties:

Pixels: 2 megapixels
Resolutie: VGA 640 * 480
Bewegingsdetectie
Videoformaat: AVI
Frames per seconde: 30 fps
De hoek: 72 °
Fotoformaat: JPEG 1600 * 1200
Video-opnametijd bij volledig opladen: 12 uur
Stroomverbruik: 130mA/3.7V
Opslagtemperatuur: -20-80 °
Bedrijfstemperatuur: -10-60 ° C
Bedrijfsvochtigheid: 15-85% RH
Type geheugenkaart: Micro SD-kaart tot 32 GB
USB-aansluiting
Oplaadtijd: ongeveer 4 uur

Opmerkingen

Andere producten