Veho Pebble Pro XT-13200mAh - draagbare batterij

SKU: 11-037 Ik heb een vraag
Fabrikant /
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 90,75 U$
Prijs incl. VAT 108,90 U$
- +

Productomschrijving Veho Pebble Pro XT-13200mAh - draagbare batterij

Veho Pebble Pro XT-13200mA h draagbare batterij en oplader voor mobiele telefoons, MP3-spelers, GPS-apparaten, camera's en vele andere producten.

PEBBLE™ Pro-XT 13200mAh draagbare acculader voor mobiele apparaten en notebooks

De PEBBLE™ Pro-XT is het onmisbare accessoire voor iedereen die tijdens het reizen of voor langere tijd niet in de buurt van de hoofdstroomvoorziening te weinig stroom heeft. De PEBBLE™ Pro-XT wordt geleverd met 10 connectoren voor de meest populaire laptops/notebooks/tablets en 5 connectoren voor de meest populaire telefoons (Samsung/Micro USB/Mini USB).

De PEBBLE™ Pro-XT heeft de mogelijkheid om de juiste spanning voor uw apparaat te selecteren en de mogelijkheid om zowel uw laptop als uw telefoon tegelijkertijd op te laden. De PEBBLE™ Pro-XT wordt geleverd met een multi-regionale oplaadadapter, zodat u kunt opladen, ongeacht uw eindbestemming.

Het laadt niet alleen populaire mobiele apparaten zoals de iPhone (met eigen kabel), Blackberry, iPad op, maar laadt ook de meest voorkomende notebooks op.

Met zijn enorme vermogen van 13200 mAh kan hij een iPhone meer dan 10 keer opladen en met 5 verschillende tips voor mobiele telefoons en 10 verschillende notebooktips (16v en 19v bij 3,5A-uitgang) is hij echt universeel.

*Houd er rekening mee dat dit product niet de Apple Lightning-connector bevat*


Belangrijkste kenmerken: Veho Pebble Pro XT-oplader en accu voor notebook en tablet

- Enorme capaciteit van 13200mAh die de meeste populaire laptops/netbooks/tablets tot 3,5 amp kan uitbreiden met een gebruikstijd van minimaal 2 tot 5 uur (afhankelijk van de apparaatspecificatie)
- 10 connectoren voor de meeste populaire laptops/Netbooks/notebooks en 5 draagbare apparaatconnectoren voor Blackberry/Smartphones/andere draagbare USB-apparaten
- Automatische uitschakelmodus om te beschermen tegen kortsluiting, overstroom, overladen en overontladen
- Dual-poort opladen voor laptop en telefoon tegelijkertijd
- Wordt geleverd met een hoofdlaadadapter voor meerdere regio's, perfect om onderweg op te laden, in welk land u zich ook bevindt.

Doos bevat:

- Pebble Pro
- 10 connectoren voor laptops
- 5 connectoren voor telefoons
- Oplaadadapter voor meerdere regio's
- Zakje
- Handleiding

Houd er rekening mee dat de VCC-A010-PRO-XT momenteel geen tip bevat om een Macbook op te laden. Houd er ook rekening mee dat de PEBBLE™ Pro-XT alleen is ontworpen om notebooks en laptops op te laden via de DC-poort en oplaadbare USB-apparaten via de USB-poort. Het laadt geen andere elektronische apparaten op die niet in een van deze categorieën vallen.


Veho Pebble Pro-XT accu en oplader voor je laptop en tablet

Opmerkingen

Andere producten