Spy HD-camera perfect verborgen in bril + reservebatterij

SKU: 10-116 Ik heb een vraag
TOP Spy HD-camera perfect verborgen in bril + reservebatterij
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 146,66 U$
Prijs incl. VAT 176,00 U$
- +

Productomschrijving Spy HD-camera perfect verborgen in bril + reservebatterij

Spy HD-camera perfect verborgen in bril + extra reservebatterij hebben een stijlvol ontwerp en praktisch gebruik. Als je zou proberen een camera in de bril te vinden, zul je hem niet vinden, zelfs niet als je een spionage-expert bent. Bril ziet er niet uit als een ingebouwde camera. Geen zichtbare lens of mini-gaatje voor de lens.

De camera is geïntegreerd in het frame en neemt op door het eenrichtingstransparante plastic wat hem onopvallend maakt. De camera is niet zichtbaar met het blote oog of onder welke hoek dan ook, of in tegenlicht. De bediening is vrij eenvoudig via een enkele knop, die zich aan de binnenkant van het frame bevindt en ook onopvallend is ontworpen. Deze spionnenbril heeft een perfecte camouflage. Het beeld wordt opgenomen in HD-resolutie 1280 x 720p bij 30 fps op microSD-kaart tot een maximum van 32 GB.

Spy hd bril

Batterij met een capaciteit van 260 mAh is aan de rechterkant van het frame gebouwd. Eén batterij heeft een batterijduur tot 1,5 uur opnemen. Opname wordt na 10 minuten opgeslagen en heeft 1 GB. Op 32GB kaart kan tot 5 uur aan opname worden opgeslagen. Verwijder bij het opladen van de batterij de rechterkant van het frame en sluit deze via de mini 8-pins USB aan op de oplader. Het grote voordeel is dat in het pakket één reservearm zit met een batterij die je aan een bril kunt koppelen, terwijl de andere batterij aan het opladen is. Hierdoor kun je continu video opnemen. U zult de functie van het opladen van de batterij via de POWERBANK waarderen , zodat u altijd een opgeladen batterij bij de hand hebt.

Spy hd-camera vervangt batterij

Met spionagebrillen leg je precies vast wat je kunt zien terwijl je handen vrij zijn. Een HD-bril is een ideale keuze als u onopvallend de vergadering wilt opnemen, of in diverse andere situaties om plaatsen te bewaken en onopvallend te blijven. Brillen zijn breed inzetbaar omdat ze bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden op vakantie, concert, of als je andere ervaringen wilt vastleggen. Nadat u een HD-bril op uw computer hebt aangesloten, werkt deze als kaartlezer en kunt u de opgenomen video's en foto's downloaden naar uw pc of laptop.

Functies:

  • Bril met perfecte camouflage de ingebouwde HD-spioncamera
  • HD-resolutie 1280 x 720p bij een frequentie van 30 fps
  • Gebruik van microSD-kaart tot 32GB
  • 2x reserve arm met batterij 260 mAh

Specificaties:

Videoresolutie: 1280 x 720
Videoframesnelheid: 30 fps
Videoformaat: AVI
Resolutie lens: 5Mpix
Formaat 16:9
Batterij: 2 x 260 mAh
Levensduur batterij: tot 1,5 uur opnemen (twee batterijen tot 3 uur opnemen)
Voeding: DC-5V
Netsnoer: mini 8Pin USB
Geheugenkaarten: microSD-kaart tot 32 GB
Bedrijfstemperatuur: van 0 ° C tot 60 ° C

Inhoud:

1x Bril met HD-camera
1x Mini 8Pin USB-kabel
2x Reservearm met batterij
1x Verlaging voor USB-oplaadkabel
1x Handleiding

Opmerkingen

Andere producten