Spy bril met FULL HD camera met afstandsbediening

SKU: 10-170 Ik heb een vraag
nieuwe Spy bril met FULL HD camera met afstandsbediening
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 155,84 U$
Prijs incl. VAT 187,00 U$
- +

Productomschrijving Spy bril met FULL HD camera met afstandsbediening

Elegante spionagebril met afstandsbediening en FULL HD camera 1920x1080P bij 30 fps , voor perfecte onopvallende video-opname met geluid. De Full HD camera zit perfect weggewerkt in het montuur van de bril , dus wekt geen argwaan van de omgeving, geen zichtbare lens . De camera scant door een eenrichtings transparant plastic dat zijn geheimhouding garandeert en niet zichtbaar is voor het blote oog vanuit elke hoek of bij de achtergrondverlichting. Het door de camera vastgelegde beeld wordt vastgelegd in Full HD 1920x1080 bij 30 fps met geluid . De bediening is eenvoudig, met de touchpad op het brilmontuur of met de meegeleverde afstandsbediening , je hoeft het glas dus helemaal niet aan te raken tijdens het gebruik. Spy bril met FULL HD camera en afstandsbediening + 16GB geheugen , heeft een elegant design en is een geweldige onopvallende spionage aanvulling op je outfit.

De bril met camera heeft donkere zonneglazen.

Full HD-camera in bril

De 280 mAh batterij is ingebouwd in de rechterkant van het frame. Eén batterij heeft een batterijduur van ongeveer 75 minuten opnemen. Opnames worden opgeslagen op 16 GB intern geheugen met een opslagcapaciteit van maximaal 2 uur aan opname. Wanneer u de batterij oplaadt, maakt u de linkerkant van het frame los en sluit u deze aan op de oplader via de mini 8-pins USB. Het grote voordeel is dat er nog een extra arm met batterij in de verpakking zit, die je aan de bril bevestigt terwijl je de andere batterij oplaadt. Hierdoor kun je continu video opnemen. Ook zult u de functie van het opladen van de batterij via de Powerbank waarderen, waardoor u altijd een opgeladen batterij bij de hand heeft. Nadat u een Full HD-bril op uw computer heeft aangesloten, kunt u de opgenomen video's afspelen of het interne geheugen gebruiken als gegevensopslag.

spionagebril met verborgen HD-camera

Met een spionagebril leg je precies vast wat je ziet met je handen vrij. Full HD-brillen zijn de perfecte keuze voor u als u een onopvallende opname van een vergadering wilt maken, of in verschillende andere situaties waarin u een video moet maken zonder te onthullen. De bril is breed inzetbaar, omdat je hem bijvoorbeeld kunt gebruiken op vakantie, een concert of bij het vastleggen van diverse levenservaringen.

spionagecamera in bril voor onopvallende audio-video-opname

Functies:

Spy bril met camera
Full HD-resolutie 1920x1080P bij 30fps
Afstandsbediening
2x reserve arm met 280 mAh batterij

Specificaties:

Optiek: Cmos 2.0 Mega
Videoresolutie: 1920x1080
Frameverhouding: 30 fps
Videoformaat: AVI
Scanhoek: 70°
Intern geheugen: 16 GB
Videogrootte: 16 GB is voldoende voor 2 uur video-opname
Batterij: 280mAh
Levensduur batterij: ca. 75 minuten

Verpakkingsinhoud:

1x Spy bril met HD camera
1x Afstandsbediening
2x Reservearm met batterij
1x Reductie voor opladen via USB-kabel
1x USB-kabel
1x Reinigingsdoekje
1x Brillenkoker
1x Handleiding

Opmerkingen

Andere producten

nieuwe
nieuwe TOP