Slimme beveiliging 330° WiFi-camera in weerstation

SKU: 10-162 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 165,00 U$
Prijs incl. VAT 198,00 U$
- +

Productomschrijving Slimme beveiliging 330° WiFi-camera in weerstation

Slimme wifi bewakingscamera in weerstation met draaibare lens 330° . Met de gratis app "Pro iCam" voor smartphones (iOS, Android) kunt u realtime beelden bekijken. Weerstation met radio en FULL HD draaibare WIFI-camera 330° - micro SD-kaart tot 128 GB, is een multifunctioneel apparaat dat discreet toezicht houdt op uw huis, als radio dient en u ook informeert over temperatuur en vochtigheid in de kamer.

Op het eerste gezicht lijkt het toestel op een normaal meteostation, maar verbergt het een ingebouwde hoogwaardige Full HD-camera met bewegingssensor . Een groot voordeel van dit beveiligingsapparaat is dat de camera op een draaimechanisme is gemonteerd, waardoor deze tot 330 ° kan worden gedraaid. Videobestanden hebben een hoge resolutie van 1920x1080, die door H.264-compressie gaan om de bestandsgrootte te verkleinen en vervolgens worden opgeslagen op een micro SD-kaart die tot 128 GB wordt ondersteund.

spy camera met roterende lens 330 graden

Het multifunctionele apparaat ondersteunt wifi-connectiviteit en is draadloos dankzij de batterijen, waardoor het apparaat overal in het interieur kan worden geplaatst. Vervolgens bedien je alle verborgen camerafuncties via de gratis verkrijgbare Pro iCam smartphone-app (iOS, Android) om realtime beeld te bekijken. De beveiligingscamera is via WIFI of P2P aan te sluiten op een thuisrouter, zodat je met je mobiele telefoon altijd en overal het beeld kunt bekijken.

slimme wifi hd-camera in weerstation

Het meteostation kan worden gevoed door een 3000 mAh lithiumbatterij (meegeleverd) die oplaadbaar is, of kan worden opgeladen via het netwerk via een USB-adapter, waardoor continu toezicht op de omgeving mogelijk is. Het apparaat is ook uitgerust met een bewegingsdetectiefunctie om te beginnen met opnemen bij het vastleggen van beweging in de ruimte. Een geweldige functie waarmee je geen enkele belangrijke opname hoeft te missen, omdat het alleen afbeeldingen vastlegt tijdens de activiteit en je wordt geïnformeerd door een melding rechtstreeks op je mobiele telefoon. Het gebruik van beveiligingscamera's is voor meerdere doeleinden - het dient als een geweldige hulp voor het beveiligen/bewaken van het huis, bedrijfspanden of als kinderbewaking, resp. grootouders toezicht.

full hd camera met bewegingsdetectie

Functies:

Intelligente wifi-beveiligingscamera
Roterende lens 330°
Volledig functioneel weerstation
Bewegingssensor met meldingswaarschuwing
Gebruikt microSD-kaarten tot 128 GB
Bediening mobiele telefoon applicatie

Specificaties:

Beeldsensor: 1,0 Mpx CMOS
Videoresolutie: 1920x1080p Full HD
Videoformaat: AVI
Gecomprimeerd formaat: H.264
Kijkhoek: 330° roterende lens
Radio: FM
Meteorologisch station: temperatuur, vochtigheid in het interieur
Kenmerken: Geeft tijd en datum weer
Batterij: 3000 mAh oplaadbaar
Werktijd: 3-4 uur
Bewegingsdetectie en meldingswaarschuwingen
Maximale capaciteit van de geheugenkaart: 128 GB
Voeding: 2A/5V voeding met USB-aansluiting
Besturingssysteem: iOS 7 en hoger, Android 4.1 en hoger
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
Afmetingen: (L) 200 mm x (B) 140 mm x (D) 10 mm
Gewicht: 800 gram

Verpakkingsinhoud:

• 1x HD-beveiligingscamera
• 1x USB-kabel
• 1x Gebruikershandleiding
• 1x software
• 1x wisselstroomadapter

Opmerkingen

Andere producten