Pen met spraakgestuurde opname + USB-stick

SKU: 09-053 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 91,66 U$
Prijs incl. VAT 110,00 U$
- +

Productomschrijving Pen met spraakgestuurde opname + USB-stick

Pen met spraakgestuurde opname + USB-stick en mp3-speler. De digitale pen is draagbaar en praktisch, dankzij het formaat van de klassieke pen, dient hij in verschillende levenssituaties waarin een onopvallende manier van geluidsopname nodig is.

Digitale voicerecorder in elegante pen 16GB + geluidsdetectiefunctie, heeft tot 5 functies in één apparaat - pen, audio-opname, mp3-speler, USB-stick, ingebouwde luidspreker. Het is een innovatieve pen die een elegant en aangenaam ontwerp combineert om optimaal te profiteren van de functies. De in pen verborgen digitale dictafoon neemt het geluid van premium kwaliteit op dankzij de vermindering van omgevingsgeluid en is daarom een geweldige aanvulling op cursus, training, zakelijke bijeenkomsten en andere opnamedoeleinden. Het geïntegreerde geheugen van 16 GB biedt voldoende opslagruimte voor het opnemen van langdurige spraakopnamen, dankzij een ingebouwde 260 mA lithiumbatterij voor ongeveer 25 uur continu opnemen.

VOR-systeem: spraakgestuurde/geactiveerde opname
Automatisch opnemen wanneer geluid wordt vastgelegd en het opnemen wordt gestopt als er geen geluid is.

spraakdictafoon in een elegante pen

De digitale pen bevat een klassieke vulling , zodat je aantekeningen kunt maken en tegelijkertijd geluid kunt opnemen van vergaderingen, interviews, telefoongesprekken zonder dat iemand het merkt. De pen dient ook als mp3-speler dankzij het ingebouwde geheugen dat kan worden gebruikt om uw favoriete nummers op te slaan met een USB-kabel, of om opgenomen gesprekken af te spelen en vervolgens te beluisteren via een oortelefoon of ingebouwde luidsprekers. Op het geïntegreerde geheugen van 16 GB kun je ook diverse andere bestanden uploaden , zodat de pen ook dienst doet als de klassieke draagbare USB-stick. De digitale pen is draagbaar en praktisch, dankzij het formaat van de klassieke pen, dient hij in verschillende levenssituaties waarin een onopvallende manier van geluidsopname nodig is.

voicerecorder in pen

Functies:

Schrijfpen met volledige functionaliteit
Stem dictafoon
VOR (automatisch opnemen bij geluidsdetectie)
MP3, WMA-speler
USB stick
Ingebouwde speaker

Specificaties:

Led scherm
Geheugen: 16 GB
Afspelen in formaten: MP3, WMV, WAV
Opnemen in WAV-formaat
Opnameduur: ca. 25 uur
Audio frequentiebereik: 20Hz-20KHz
Batterij: 260 mA
Voeding: 5V/1A, opladen via USB
Audio: Ingebouwde luidspreker
Afmetingen: 155 mm (lengte) x 15 mm (diameter)
Gewicht: 66 gram

Verpakkingsinhoud:

1x Digitale pen
1x USB-kabel
1x koptelefoon
5x vervangende vulling

Opmerkingen

Andere producten