Mini OBD GPS-locator met GPS + LBS-positionering

SKU: 09-052 Ik heb een vraag
Fabrikant PROFIO
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 82,50 U$
Prijs incl. VAT 99,00 U$
- +

Productomschrijving Mini OBD GPS-locator met GPS + LBS-positionering

Mini compacte OBD GPS-locator met GPS + LBS-positionering. Nauwkeurige lokalisatie van uw voertuig in realtime en met een huidige positie op minder dan 10 meter , is het een geweldig volg- en beveiligingsapparaat voor passagiers- en bedrijfsvoertuigen. Krijg alle benodigde informatie over het gevolgde voertuig in realtime en heb een overzicht van de gepasseerde route en voertuigstatus.

Het OBD-apparaat is compatibel met de meeste voertuigen die sinds 2004 op de markt zijn. Met dit apparaat heeft u geen problemen met het zeer nauwkeurig lokaliseren van uw voertuig.

Het kan voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsauto's of autoverhuur. Het apparaat wordt geleverd met een gratis verkrijgbare "TrackSolid" applicatie (iOS, Android) voor uw mobiele telefoon, waarmee u de huidige locatie van het voertuig waarin de zoeker is geplaatst kunt volgen en tevens heeft u een overzicht van de waarschuwingen.

gps obd-locator

Alarm van ontkoppeling:

Het OBD-apparaat heeft een standaardinterface, zodat de installatie in het voertuig heel eenvoudig is. In het geval dat een onbevoegd persoon een ODB-apparaat loskoppelt, wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht via sms naar uw mobiele telefoon.

gps obd locator alarm van ontkoppeling

Minimaal stroomverbruik

Het toestel is voorzien van een high-performance MTK2503D chip die zorgt voor een ultra laag stroomverbruik en daardoor geen negatief effect heeft op de accu in het voertuig.

stroomverbruik gps-tracker

Geen installatie nodig

De installatie is heel eenvoudig, sluit gewoon de OBD-locator aan op de voertuiginterface en het apparaat is actief. In de meeste voertuigen bevindt de interface zich onder het stuur (zie afbeelding - A-gebied).

obd gs localizer installatie niet vereist

Miniatuur en compact ontwerp

Het is een zeer klein en lichtgewicht apparaat dat in één hand kan worden vastgehouden. Om deze reden kan het gemakkelijk direct in het voertuig worden verborgen om het uit het zicht van anderen te houden.

obd gps-locator mini en compact ontwerp

Alarm voor te hoge snelheid

Als het voertuig met een hogere snelheid rijdt dan de limiet, stuurt het apparaat de sms naar het standaard mobiele nummer.

snelheidsalarm gps-tracker

Alarm batterij bijna leeg

Wanneer de batterij tot 10% zakt, stuurt het apparaat een waarschuwings-sms "Waarschuwing! Batterij is bijna leeg, laad hem op tijd op!" naar het standaard mobiele SOS-nummer.

batterijstatus gps-locator

Wagenparkbeheer

Als u een wagenpark in uw bedrijf bezit, kunt u deze tegelijkertijd onder één account volgen. Met Tracksolid kunt u tot 10.000 voertuigen tegelijk volgen.

een gps-tracker voor wagenparkbeheer

Dubbel volgen van GPS + LBS

Het OBD-apparaat ondersteunt GPS- en LBS-lokalisatie. GPS is voor het bepalen van de buitenlokalisatie met een afwijking tot 10 meter en is afhankelijk van het verkrijgen van gegevens van satellieten. Een LBS is voor het bepalen van de lokalisatie binnenshuis met een nauwkeurigheid van minder dan 50-150 meter (in gebouwen, kamers, bedrijven), en tracking wordt verkregen uit gegevens via het GSM-netwerk, dus deze functie kan overal in het mobiele signaalbereik werken ( bijvoorbeeld in de kelder).

gps-volgapparaat + lbs positioneringszoeker

Functies:

OBD-apparaat met GPS
Compact en miniatuurontwerp
Geïntegreerde batterij, die zijn functionaliteit garandeert, zelfs wanneer deze uit de aansteker wordt verwijderd
Positionering met een nauwkeurigheid van minder dan 10 meter

Specificaties:

Antenne: GPS/GSM/Bluetooth
Batterij: 50 mAh lithium
Netwerkverbinding: GSM/GPRS
Frequentie: GSM 900/1800 MHz
Bedrijfsspanning: 12 V DC
Werktemperatuur: -20 ~ 70° C in het voertuig
Vochtigheidsbereik: 5% - 95%
Afmetingen: 47 mm x 24 mm x 31 mm
Gewicht: 30 gram

Inhoud pakket:

1x OBD GPS-locator
1x Gebruikershandleiding

Opmerkingen

Andere producten