Spy Button-camera HD 1920 x 1080 en Wifi

SKU: 10-166 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 91,66 U$
Prijs incl. VAT 110,00 U$
- +

Productomschrijving Spy Button-camera HD 1920 x 1080 en Wifi

Spy Button-camera HD 1920 x 1080 en Wifi​. Met zijn compacte, onopvallende camera-ontwerp en miniatuurformaat is hij ideaal voor geheime opnames. Het kan spelen in 1080p hoge kwaliteit. De camera ondersteunt micro SD-kaarten tot een maximale capaciteit van 128GB en kan tot 20 uur continu opnemen . Met wifi-connectiviteit kun je de camera koppelen met een mobiele telefoon via de gratis "HDMiniCam" -applicatie (iOS, Android), waarmee je de vastgelegde beelden van de camera in realtime kunt bekijken en verschillende camerafuncties kunt instellen.

Full HD-camera met WiFi en 128GB micro SD legt beelden vast met een resolutie van 1920 x 1080 . De afmetingen van de miniatuurcamera zijn slechts 5,8cm x 2cm x 1,3cm en het gewicht is 19g . De camera is geschikt voor het opnemen van dagelijkse activiteiten, zakelijke bijeenkomsten of voor geheime opnames en sportactiviteiten, omdat hij eenvoudig aan de kleding te bevestigen is dankzij een clip aan de achterkant van de camera. Het heeft een ingebouwde oplaadbare batterij die tot 2 uur Full HD-beelden kan opnemen. Deze accu is draadloos en dus wordt de compacte mini videocamera niet beperkt door extra netsnoeren.

mini wif hd-camera in de vorm van een knop

Als u langer dan 2 uur wilt opnemen, moet u de camera natuurlijk aansluiten op een Powerbank (draagbare batterij) of rechtstreeks op elektriciteit met een AC-adapter (niet meegeleverd) via een USB-kabel om de vastgelegde opnamen te kopiëren naar jouw computer. De camera zal zijn nut vinden bij het opnemen van zakelijke vergaderingen, belangrijke vergaderingen zonder dat iemand het merkt, dankzij de onopvallende zwarte afwerking - optiek in de vorm van een knop.

knop full hd camera

Functies:

Hoogwaardige Full HD1080p-beelden
Compact en onopvallend ontwerp
Knopvormige camera
Wifi verbinding
Kwaliteitsverwerking

Specificaties:

Videoformaat: AVI
Fotoformaat: JPG
Videoresolutieverhouding: 1920x1080p
Video-opnamefrequentie: 30 fps
Videocompressie: H.264
Interfacetype: Mini-USB
Opslagmedia: micro-sd-kaart tot 128 GB
Batterijtype: Polymeer Lithium
Laadspanning: DC 5V
Afmetingen: 5,7 cm (lengte) x 2 cm (breedte) x 1,3 cm (diepte)
Gewicht: 19g


Pakket bestaat uit:

1 x mini-knop Full HD-camera
1 x USB-kabel
1 x USB met software
1 x software-cd
1 x handleiding

Opmerkingen

Andere producten