Micro pinhole camera HD met 6x IR LED

SKU: 10-104 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten uitverkocht
Sorry, maar dit product is uitverkocht. Dit product is niet langer verkrijgbaar.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 115,50 U$
Prijs incl. VAT 138,60 U$

Productomschrijving Micro pinhole camera HD met 6x IR LED

Micro pinhole camera HD met 6x IR LED + permanente voeding, het is een ideaal apparaat voor onopvallende bewaking in gebouwen, kantoren of in uw huis. Het kleine formaat van de camera en de mogelijkheid tot permanente stroomvoorziening maken de camera tot een ideaal apparaat voor onopvallende plaatsing in het interieur van gebouwen, kantoren of in uw woning waar hij als beveiligingscamera kan worden gebruikt.

De camera kan via USB worden aangesloten op de AC/DC-adapter of kan worden gevoed via POWERBANK op plaatsen waar u geen toegang heeft tot het elektriciteitsnet. Opname wordt opgeslagen op de micro SD-kaart tot maximaal 32 GB. Wanneer een camera is geplaatst, kan deze op afstand worden bediend met behulp van een afstandsbediening die zorgt voor de meest onopvallende start van de opname en werkt over afstanden tot 20 meter in open ruimte zonder barrières.

Pinhole camera

Met de afstandsbediening kunt u de camera in- en uitschakelen, video of alleen audio opnemen. Via de afstandsbediening kunt u ook de foto maken en bij het opnemen van de video overschakelen naar het IR nachtzicht . Wanneer u het apparaat via USB op een pc aansluit en de camera via de afstandsbediening inschakelt , werkt deze als kaartlezer en kunt u de opgenomen video's en foto's direct downloaden. De camera neemt op in een resolutie van 1920x1080p. De camera ondersteunt de functie van continu opnemen , wat betekent dat na het vullen van de microSD-kaart de camera automatisch de oudste records verwijdert. De kleine afmetingen, onopvallend en onafhankelijk van externe voeding via powerbank, maken de camera een zeer nuttig hulpmiddel in de spionagewereld.

Functies:

Spy Camera met IR Nachtzicht
Biedt continue opname
Afstandsbediening tot 20m
Gebruik van microSD-kaarten tot 32 GB
Een permanente levering
Verbinding met POWERBANK

Specificaties:

Resolutie: Full HD 1920x1080
Videoformaat: AVI
Fotoresolutie: 2560x1440
Videocompressie: H.264, MJPEG
Geheugen: microSD-kaarten tot 32GB
IR Nachtzicht: 6x IR LED
Voeding: AC-adapter met USB-connectiviteit
Secundaire bron: mogelijke aansluiting op POWERBANK

Inhoud:

1x Pinhole-camera met IR-nachtzicht
1x Afstandsbediening
1x Micro-USB-kabel
1x Handleiding

Opmerkingen

Andere producten