GSM Powerbank met camera en simkaart

SKU: 10-110 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 145,75 U$
Prijs incl. VAT 174,90 U$
- +

Productomschrijving GSM Powerbank met camera en simkaart

GSM powerbank met camera en simkaart. Deze spy powerbank bevat alles wat je nodig hebt voor het onopvallend bewaken van ruimtes die je onder controle moet hebben. Draagbare oplader bevat een camera, luisterapparaat, een microSD-kaart om de records op te slaan en een SIM-kaart voor communicatie en onderschepping op afstand.

Het apparaat ondersteunt mobiele telefoons GSM 850/900/1800/1900MHz , dus u zult geen enkel probleem hebben om overal ter wereld verbinding te maken. Camera verborgen in een draagbare oplader is ideaal voor gebruik als bewaking of huisbeveiliging. Koop gewoon een nieuwe simkaart van een willekeurige provider en steek deze in het apparaat en microSD-kaart tot maximaal 32 GB steek je ook in   de sleuf naast de simkaart in het apparaat, en u kunt uw spionageactie starten.

Gsm powerbank met camera

Verborgen camera in een externe oplader heeft een ingebouwde gevoelige microfoon en maakt video-opname met geluid mogelijk. Alle records worden opgeslagen op de microSD-kaart. Oplader met camera Je kunt de camera via je telefoon bedienen via de commando's in de vorm van sms naar het telefoonnummer van de simkaart die in het toestel zit. Hierdoor kun je op afstand beginnen met het opnemen van video met geluid, of alleen het geluid apart. U kunt ook de audiodetectiefunctie instellen en het apparaat belt u terug zodra er geluid boven de 65 decibel wordt opgevangen. De onderscheppingsfunctie kan ook worden gestart door te bellen naar het telefoonnummer op de simkaart in het apparaat, dat uw oproep automatisch ontvangt en u hoort wat er in de buurt gebeurt. Externe batterij is volledig functioneel en hiermee kunt u uw telefoon, tablet of elk ander apparaat opladen via POWERBANK. De camera werkt zelfs wanneer het apparaat net aan het opladen is, dus je kunt de continue stroomvoorziening gebruiken waardoor je niet beperkt bent tot batterijvoeding.

Gsm powerbank met camera op simkaart

Functies:

  • Camera verborgen in een externe oplader
  • Mogelijkheid om op te nemen, zelfs wanneer de batterij is opgeladen
  • Communicatie via de simkaart en je mobiele telefoon
  • De alarmfunctie boven 65 dB en terugbellen naar je mobiele telefoon
  • Functie van onderschepping door te bellen naar de simkaart in de Power Bank


Specificaties:

Pixel: 2 miljoen pixels
Videoresolutie: 480x320
Netwerkondersteuning: GSM 850/900/1800/1900 MHz
Ingebouwde microfoon: ja
Batterijcapaciteit: 4000 mAh
Oplaadtijd: 4 ~ 6 uur
Geheugenkaart: Micro SD/TF-kaart max. 32 GB
USB-uitgang: 1A-2A
Laadspanning: DC-5V
Batterij: Li-ionbatterij
Gewicht: 200 gram
Afmetingen: 75x120x15mm
Bedrijfstemperatuur: -10 tot 60

Inhoud:

1x GSM-powerbank
1x USB-oplaadkabel voor iPhone en smartphones
1x Handleiding

Opmerkingen

Andere producten