FULL HD camera in waterdichte zonnebril met 16GB geheugen

SKU: 10-138 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 128,34 U$
Prijs incl. VAT 154,00 U$
- +

Productomschrijving FULL HD camera in waterdichte zonnebril met 16GB geheugen

FULL HD-camera's in waterdichte zonnebrillen met 16 GB geheugen zijn praktisch en gebruiksvriendelijk, zodat ze in verschillende situaties kunnen worden gebruikt om de beste foto's te maken. Leg onvergetelijke momenten van uw vakantie direct vanuit uw zicht vast, volledig onopgemerkt en zonder enige complicaties. Ingebouwde HD 5 MP-camera met hoogwaardige CMOS-sensor legt 1920x1080-video vast met 30 frames per seconde , samen met geluid van hoge kwaliteit . Ook kunt u een bril gebruiken voor fotografie om interessante beelden of situaties vast te leggen.

bril met FULL HD waterdichte camera

Alle opgenomen gegevens, zoals video's en foto's, worden opgeslagen op een intern ingebouwd geheugen van 16 GB, waardoor de bril als draagbare opslag kan dienen. Zet de bril aan en start de opname met de knop aan de rechterkant van de zonnebril onderaan het frame. Aan de binnenkant van de bril bevindt zich een rode indicator die u door te knipperen samen met de trilling van het montuur informeert over de huidige status van de bril. Bril wordt geleverd met een USB-aansluiting om uw bril op te laden , of u kunt gegevensbestanden (opgenomen video's) downloaden naar uw computer. Een volledig opgeladen bril kan ongeveer 1 uur continu video opnemen.

Stijlvolle brillen hebben niet alleen de functie van videocamera, maar dienen ook als volledig functionele zonnebril omdat ze zijn gemaakt van glas met UV 400-filter . Zo worden uw ogen tijdens het dragen van uw bril beschermd tegen schadelijke UV-straling van de zon . Brillen zijn ook waterdicht en daarom is het voor hen geen probleem om op te nemen, zelfs niet in de ongunstige omstandigheden zoals regen, sneeuw enzovoort. Deze exclusieve zonnebrillen vinden hun toepassing in een verscheidenheid aan sportieve activiteiten zoals hardlopen, windsurfen, vissen, fietsen of zelfs een klassieker tijdens zonnige dagen.

Functies:

Neemt Full HD-video op met audio
Fotografie
UV-filter 400
Stijlvol en modern brilontwerp
Waterdicht ontwerp

Specificaties:

Functies: Video, fotografie
Camera: 5Mpx CMOS + 63° groothoek
Videoresolutie: FULL HD 1080P 1920*1080 30 fps
Foto resolutie: 1980*1080
Compressie-indeling: H264
Videobestandsformaat: MOV
Bestandsformaat voor foto's: JPEG
Geheugen: 16 GB intern geheugen
UV-filter: 400
Waterdichte kwaliteit: IP66
Afmetingen: 15,5 cm (B) x 4,8 cm (H) x 17,5 cm (D)
Gewicht: 55 gram
Batterij: 480 mAh lithiumbatterij
Video-opname: binnen 2 uur

Inhoud pakket:

1x Stijlvolle bril met HD-camera
1x draagbare koffer
1x Reinigingsdoekje
1x USB-kabel
1x Gebruikershandleiding

Opmerkingen

Andere producten