Elegant horloge met WiFi HD-camera + IR-led + 8 GB geheugen

SKU: 10-108 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 119,16 U$
Prijs incl. VAT 143,00 U$
- +

Productomschrijving Elegant horloge met WiFi HD-camera + IR-led + 8 GB geheugen

Elegant horloge met WiFi HD camera, IR LED 8GB geheugen. Dit is een high-tech combinatie van modieuze horloges en verborgen spionnencamera met HD-resolutie 1280x720P en 90º kijkhoek en is geschikt voor elke gelegenheid en voor elke outfit, maar dit horloge bevat een discrete spy wifi-camera en fotocamera in één. Je hebt altijd en overal een camera of fotocamera om mooie momenten of belangrijke informatie vast te leggen.

Koop dit spionagehorloge in onze e-shop en heb HD-camera altijd "bij de hand". Intern ingebouwd geheugen tot 8GB zorgt voor voldoende capaciteit voor video, audio en foto's. De geheugencapaciteit kan indien nodig worden uitgebreid tot 32 GB met een microSD-kaart, die zich onder de achterklep in het horloge bevindt. Het horloge heeft één ingebouwde ultraheldere LED-diode die handmatig kan worden ingeschakeld voor extra verlichting en twee IR-nacht-LED's die helpen bij het vastleggen van video bij weinig licht. Ultraheldere LED-diode kan ook worden gebruikt als noodverlichting. Er is ook een klein ingebouwd kompas aan de binnenkant van de armband.

camera horloge

Horloges hebben ook wifi en hierdoor kun je het horloge verbinden met je mobiele telefoon of tablet via de applicatie Plug2view met ondersteuning voor Android en iOS. Applicatie is te downloaden via Google Play of via een QR-code die te vinden is in de handleiding. Via de applicatie kun je online video-overdracht van de camera op je mobiele telefoon zien. Videobeelden kunnen direct op de microSD-kaart in het horloge worden opgenomen, of via Wifi op uw mobiele telefoon. In de applicatie kun je het starten van de camera instellen wanneer beweging of geluid wordt gedetecteerd. Er is ook ondersteuning voor de functie van waarschuwingsmelding per e-mail en het opslaan van het record rechtstreeks in de cloud.

elegant wifi-horloge

Functies:

Wifi-camera in horloge
Bewegingsdetectie en opname naar de cloud
Functie van video-opname met geluid en het maken van foto's
Extern geheugen tot 32 GB
Functie van IR nachtzicht en LED verlichting

Specificaties:

Ingebouwd geheugen van 8 GB, uitbreidbaar tot 32 GB
LED-verlichting: 1 ultraheldere LED-diode
Automatisch IR nachtzicht - 2x IR LED
Compact ontwerp en gebruiksvriendelijk
Resolutie: 25 fps 1280x720p (HD)
Videoformaat: MP4
Fotoformaat: JPEG
Opnamehoek: 90º
Voeding: 360mAh
Geluidsopname: tot 5 vierkante meter
Minimale verlichting: 1LUX
Bedrijfstemperatuur: -10ºC tot + 48ºC
Bewegingsdetectie: tot 6m
Interface: USB Mini 4-pins

Pakket bestaat uit:

1 x horloge met wifi-camera
1 x USB-kabel
1 x handleiding

Opmerkingen

Andere producten