Dubbele autocamera met GPS - DOD LS500W+

SKU: 55-056 Ik heb een vraag
nieuwe Dubbele autocamera met GPS - DOD LS500W+
Fabrikant DOD
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 366,66 U$
Prijs incl. VAT 440,00 U$
- +

Productomschrijving Dubbele autocamera met GPS - DOD LS500W+

Dashboard Full HD dubbele autocamera DOD LS500W+ . De marktleider op het gebied van autoveiligheid en -bewaking - een professionele autocamera. De camera met SONY STARVIS beeldsensor, 10Hz GPS opname, parkeermodus en ISO waarde tot 12800 . De DOD LS500W+ is een van de eerste DOD-dashboardcamera's met FULL HD 1080p video van volledige kwaliteit in ongeëvenaarde kwaliteit op beide videokanalen met een opnamefrequentie van 30 fps.

Legt volledige 1080p HD-video vast via een grote 6G-glazen lens met f/1.6-diafragma voor een helder en schoon beeld. H.264-beeldcompressie. MOV-bestand, gegevensstroom ca. 15 Mbps voor elk kanaal. Een minuut bij de resolutie van 1080p 30fps video van één kanaal is ongeveer. 110MB. Ondersteunt micro SD tot 128 GB.

dubbele autocamera - dod ls500w +

Vergeleken met het DOD LS500W model is het DOD LS500W+ cameramodel uitgerust met een 3" LCD display (DOD LS500W heeft 2,7"), een Lithium batterij met een capaciteit van 900mAh (DOD LS500W heeft 180mAh) en een polariserend CPL filter tegen zonne reflecties. Andere parameters en kenmerken van DOD LS500W+ en LS500W camera's zijn identiek.

De camcorder heeft ook een ISO-gevoeligheid tot 12800 voor uitstekende opnamen bij weinig licht en 's nachts video's. Ingebouwde 10 Hz GPS-processor stelt bestuurders in staat om nauwkeurige snelheid en positie vast te leggen. Het DOD LS500W+ model wordt eenvoudig bediend via knoppen en een duidelijk 3,0" LCD-scherm .

De cameraset heeft een groothoeklens van maximaal 145° camera aan de voorkant en 140° camera aan de achterkant, zodat je een echt groothoekbeeld rond je auto hebt, waarbij de parameters van het visoog worden benaderd. Het gebruik van de camera aan de achterkant is optioneel, de camera aan de voorkant kan ook afzonderlijk worden gebruikt . In termen van puur optische parameters is de DOD LS500W+ gelijk aan de DOD RC500S (en vice versa). Ook is er een optie om het beeld 180 graden te draaien voor de camera aan de voor- en achterzijde (camera kan "ondersteboven" worden gemonteerd). Ingebouwde lithiumbatterij met een capaciteit van 900mAh.

3e generatie parkeermodus - dod camera

Marktleider in autoveiligheid en monitoring

Gloednieuwe PARKEERMODUS VAN DE 3e GENERATIE

Het grote voordeel is de verbeterde parkeermodusfunctie van de nieuwe generatie upgrade 3.0. Een goede camera registreert tijdens het rijden, maar een betere camera houdt uw voertuig 24 uur per dag, 7 dagen per week onder toezicht. U hebt de keuze uit 1 van de 3 modi van de verbeterde parkeermodus die het beste bij u passen: 1. AUTOMATISCHE BEWEGINGSDETECTIE of 2. HOGE RESOLUTIE in miniformaatmodus - hoge resolutie in miniformaat (standaardinstelling), of 3. TIMELAPSE - time-lapse opname. Zorg voor rust en stilte door constant op te nemen, zelfs wanneer u de auto hebt geparkeerd en achtergelaten.


* Voorwaarde is dat de nieuwste firmware voor de camera is bijgewerkt *

3 bewakingsmodi - dod ls500w +

Je kunt in deze video zien hoe de nieuwe verbeterde parkeermodus 3.0 werkt:

1. Automatische bewegings- of impactdetectie

Bewegende objecten voor de camera, of een dramatische verandering in verlichting of een impact, worden automatisch geëvalueerd en de opname begint als de beweging/verandering de ingestelde parameter bereikt. Wanneer beweging of schok wordt gedetecteerd, begint het tegelijkertijd met het opnemen van een videobestand van beide camera's en wordt het bestand vergrendeld.

autodetectie - autocamera toevoegen

2. High-Res-modus - hoge resolutie in miniformaat

Met een echt minimale verandering in de kwaliteit van de opgenomen video, is DOD Tech-technologie de eerste en enige die erin slaagt om in parkeermodus de volledige opname op te nemen tijdens uw afwezigheid in het voertuig met slechts een minimale vermindering van de videokwaliteit. De hele nacht op de video zal ongeveer 10 GB in beslag nemen. Minder dan 1/5 van de klassieke bestandsgrootte.

hoge resolutie - dod ls500w +

3. Tijdsverloop

Parkeer je meer dagen? Door de tijdvertraging kunt u de inhoud van de dagen in een paar minuten controleren. De time-lapse camera maakt foto's (volgens de ingestelde framerate). De functie groepeert de gemaakte foto's automatisch in een doorlopende video. Hierdoor kunt u het record van bijvoorbeeld 24 uur binnen enkele minuten bekijken. Geschikt voor het bewaken van het voertuig tijdens uw lange afwezigheid. Daarom is het de bedoeling statische foto's te maken, dus het voertuig mag niet bewegen.

time-lapse - dod camera


Verbeterde parkeermodus , die automatisch start 10 minuten na het verlaten van het voertuig. Als u verder rijdt, schakelt de camera in de loop terug naar de opnamemodus. Met de SONY STARVIS-sensor kunt u ook genieten van het revolutionaire nachtzicht voor de camera aan de voorkant en zelfs in volledige duisternis. Voorwaarde is dat de camera wordt gevoed via een auto-accu met behulp van een set kabels voor permanente installatie in het DOD DP4-voertuig.

*Voorwaarde is de update van de laatste firmware voor de camera.*

parkeertoezicht - dod ls500w +


Gecertificeerde camcorder voor gebruik in de hele EU (dwz in Oostenrijk, Duitsland en andere lidstaten). Ze voldoen aan de criteria van technische normen en kunnen in het voertuig worden gebruikt.

De camera aan de voorkant is uitgerust met de gloednieuwe SONY STARVIS -sensor (Star Visibility of zichtbaarheid in het licht van sterren) IMX291, die zelfs in volledige duisternis een revolutionaire nachtmodus biedt!

dod autocamera - sony starvis sensor

Technologisch gezien is dit de "next generation" autocamera - met de nieuwste technologieën (optica, microchips, functies) die de automarkt biedt.


De DOD LS500W+ is een van de beste camerasystemen met dubbele camera's voor en achter.

Het is uw automatische wachtsysteem, dag en nacht 24/7.

U kunt de camera aan de voorkant naar wens bevestigen met de zuignap of zelfklevende houder. De achteruitrijcamera met een compact formaat van slechts 7,5 cm is bevestigd met een 3M houder met plakband. De kabelverbinding tussen de camera's is ongeveer 5,5 m lang. De DOD LS500W+ kan worden aangesloten op een 12/24V voeding, dus het is mogelijk om hem behalve de auto ook voor andere voertuigen, vrachtwagens of bussen te gebruiken. De camera aan de voorkant kan ook eenvoudig op de voorruit van de auto worden bevestigd met een 3M-klevende houder die eenvoudig aan de camera kan worden bevestigd.

Ondersteuning voor maximaal 128 GB micro SD-kaart (ca. 18 uur opnemen van beide camera's - 9 uur voor één kanaal)

dubbele autocamera dod ls500w +

De opname wordt met beide camera's opgenomen en gecombineerd met een hoge ISO-gevoeligheid tot 12800, zodat u zelfs bij slechte lichtomstandigheden de omgeving van de auto in de gaten kunt houden. Deze functie is een belangrijke veiligheidsbonus bij het bewaken van uw auto tijdens uw afwezigheid.

De autocamera ondersteunt micro SD-kaarten tot 128 GB (gewone camera's alleen tot 32 GB). Bij een ongeval, hard remmen of het kantelen van de auto beschikt de cameraset over een G-sensor functie die de bestanden beschermt bij een aanrijding. In noodgevallen kunnen gebruikers een bestaand bestand ook handmatig beschermen door op de "SOS"-knop te drukken. FULL HD-autocameraset met geavanceerde WDR 2.0-technologie is uw betrouwbare metgezel op de weg.

Producteigenschappen:
  • Dubbele 1080p HD-video-opname
  • Uitgebreid ISO-bereik tot ISO 12800
  • G-sensor bestandsbeveiliging
  • SOS-functie - vergrendelingsfunctie
  • Parkeerbewaking
  • Geavanceerde WDR 2.0-technologie
  • Ultralichte lens met f/1.6 diafragma
  • Ondersteuning 128 GB Micro SD-kaart

Dubbele FULL HD 1080p video-opname
Het voor- en achteraanzicht van uw voertuig worden opgenomen in 1080p-kwaliteit in hoge FULL HD-resolutie. Bovendien wordt het beeld vastgelegd in een ultrabrede kijkhoek van 145° camera aan de voorkant, 140° camera aan de achterkant voor totale bescherming.
full hd-resolutie - ls500w +
Uitgebreid ISO-bereik tot 12800

De DOD LS500W+ heeft een nieuwe Sony STARVIS CMOS-sensor met verbeterde gevoeligheid, niet alleen bij normale verlichting, maar ook bij slechte lichtomstandigheden. Verbeterd bereik verhoogt de helderheid van snel bewegende objecten 's nachts. De camera kan nu nog meer details vastleggen bij extreem weinig licht.
ISO 12800-bereik - dod autocamera
Geavanceerde WDR 2.0-technologie

Verbluffende video bij elk licht en uitgebalanceerde belichting in alle omstandigheden. Maakt nachtopnamen helderder en vermindert de blootstelling aan licht om het mooiste beeld te krijgen.
wdr-technologie - dod ls500w +
Groot f/1.6 diafragma, hoge prestaties bij weinig licht
Groot diafragma reflecteert de hoeveelheid licht die op de sensor valt tijdens het fotograferen. Hoe groter het diafragma (tkleiner getal f), hoe meer licht er in de camerasensor wordt opgevangen. Met het breedste diafragma, dat 66% groter is dan de concurrentie op de markt, produceren DOD-camera's het scherpste beeld.
lensopening - ls500w +
6G scherpe glazen lens

De scherpe lens met 6 elementen, die is gemaakt van zes glaslagen, zorgt voor een verbluffend, schoon en onvervormd beeld
6g glazen lens ls500w +
Brede beeldhoek 145°

Beeld vastleggen met een brede kijkhoek van 145 ° voor optimale dekking en helderheid. De frontcamera is uitgerust met een extreem groothoeklens, wat het opnamebereik vergroot, omdat het panoramische zicht van de voorkant van het voertuig alle kanten zonder vervorming (dus geen vervormd beeld) vastlegt.
145 graden groothoek - ls500w +
Instelbaar polarisatiefilter - vermindert verblinding aanzienlijk. Het zorgt voor betere opnamen, een beter contrast en het belangrijkste, het vermindert de reflectie van licht op de voorruit aanzienlijk, zodat de opnamen helderder en zonder verblinding zijn.
polarisatiefilter - ls500w +
3'' 16:9 breedbeeldscherm. De camera heeft een groot breedbeeldscherm dat een helder en groot genoeg beeld geeft, geschikt om instellingen weer te geven en video's direct op het camerascherm af te spelen.
3 inch scherm - dod ls500w +
GPS-processor met een snelheid van 10 Hz

Geïntegreerd met de snelste 10 Hz-snelheids-GPS, die nauwkeurigere gegevens over de locatie en snelheid van het voertuig registreert. Hiermee kunt u uw route op een kaart opnemen terwijl u de video's in de DOD-speler bekijkt. Momenteel de snelste GPS-update die in camcorders wordt gebruikt.

gps-processor - dod ls500w +
DOD GPS-speler V2.0
De nieuwe versie van DOD GPS Player 2.0 met verbeterde gebruikersinterface is zelfs met meer duidelijkheid. Het geeft FULL HD-video-opnamen weer met realtime gegevens zoals voertuigsnelheid, gps-coördinaten, overbelasting. De internetverbinding toont de huidige locatie van het voertuig op Google maps.
dod speler - dod ls500w +
Detectie van snelheidsradar
Het systeem herinnert je eraan dat je in de buurt bent van de locatie met een snelheidslimiet en waar een radar kan worden geplaatst, zodat je kunt vertragen. Vermijd valstrikken en houd uw rit altijd onder controle.
* Momenteel ondersteunt het systeem de volgende landen: VS, CA, VK, NO, PL, NL, BE, AU.
snelheidsradar - dod ls500w +
Tijd- en datumsynchronisatie

Automatische tijdkalibratie, onafhankelijk van handmatige tijdinstelling. Met een ingebouwde GPS-processor met 10x snelheid kan hij de lokale tijd nauwkeurig kalibreren en automatisch opslaan in het camerageheugen.

tijd en datum synchronisatie - ls500w +
Padanalyse
Het is een nieuwe functie om de afstand, tijd en gemiddelde snelheid van je route van punt A naar punt B te berekenen. Zo kun je op basis van gegevens uit padanalyse de kortste of snelste manier vinden om vanuit huis te werken. Het is een zeer economische en praktische manier om tijd en brandstofverbruik te besparen.
padanalyse - ls500w +
G-sensor gegevensbescherming bij een botsing.

Bij een ongeval, een noodstop of het kantelen van een auto, worden automatisch alle opgeslagen en actuele gegevens beveiligd. Met deze functie worden bestanden niet verwijderd of overschreven, zelfs niet bij opname in een tijdlus.

g-sensor - ls500w +
Handmatige bestandsvergrendeling - SOS-beveiliging

In geval van nood kunnen gebruikers een bestaand bestand beschermen door lang op de "SOS"-knop te drukken, waardoor het bestand uit de opnamelus blijft en beschermt tegen overschrijven door andere bestanden.

sos handmatige bestandsvergrendeling - ls500w +
Automatisch opnemen en afsluiten

Nadat het voertuig is gestart, begint de camera automatisch met opnemen. Wanneer u de motor uitzet, wordt de camera automatisch uitgeschakeld zonder op een knop te drukken.

automatisch uploaden en inschakelen - ls500w +
Loop-opname - Cyclische opname

Wanneer de opslagruimte op de geplaatste microSD-kaart vol is, kan deze automatisch oudere bestanden overschrijven met nieuwe, zodat de bestanden voortdurend opnieuw worden verwijderd.
lusopname - ls500w +
Wachtwoord beveiliging.

Nadat u uw wachtwoord hebt ingesteld, kunt u voorkomen dat anderen uw video's of foto's verwijderen.

wachtwoordbeveiliging - ls500w +
Ondersteuning 128 GB Micro SD-kaart

4x hogere geheugencompatibiliteit in vergelijking met oudere cameramodellen, ondersteunt tot 128 GB micro SD met meer dan 18 uur opname.

Ondersteuningskaart tot 128GB - LS500W +
Product specificaties:
Videoresolutie: camera aan de voorkant: 1920x1080 @ 30 fps, camera aan de achterkant 1920x1080 @ 30 fps
Sensor: SONY STARVIS CMOS-sensor
Display: 3" 16:9 TFT LCD-scherm
Groothoek frontlens: 145°
Groothoek achterlens: 140°
Diafragma voorzijde: f/1.6
Achterste diafragma: f/1.6
ISO-gevoeligheid: tot ISO 12800
Videoformaat: MOV
Opnamemedia: Micro SDHC / SDXC klasse 10 (tot 128 GB)
Audio: microfoon en monospeaker (meegeleverd)
Batterij: 3,7V 900mAh lithiumbatterij
Ingangsvermogen: 5V 1,5A
Afmetingen camera voorzijde: 112 (L) * 71,9 (B) * 36,4 (H) mm
Afmetingen achteruitrijcamera: 75,2 (L) * 26 (B) * 38,8 (H) mm
Gewicht frontcamera: 145g
Gewicht achteruitrijcamera: 41 g
Bedrijfstemperatuur -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Meegeleverde accessoires:

1x Professionele autocamera DOD LS500W+
1x Polariserend CPL-filter
1x achteruitrijcamera met zelfklevende houder
1x Aansluitkabel met achteruitrijcamera (5M)
1x Autolader 12-24V (verlengkabel 4M)
1x houder
1x Handleiding

Opmerkingen

Andere producten