DOD LS500W dubbele autocamera FULL HD 1080P + GPS

SKU: 55-038 Ik heb een vraag
Fabrikant DOD
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 330,00 U$
Prijs incl. VAT 396,00 U$
- +

Productomschrijving DOD LS500W dubbele autocamera FULL HD 1080P + GPS

DOD LS500W dubbele autocamera FULL HD 1080P + GPS. Het wordt geleverd met een Sony STARVIS -beeldsensor, 6G-glazen lens en ISO tot 12800 . De DOD LS500W is een van de eerste DOD-camera's met een FULL HD 1080p -camcorder die volledige video met ongeëvenaarde kwaliteit levert op beide camerakanalen met een opnamefrequentie van 30 fps.

Het legt FULL HD 1080p HD-video-opnames GPS 10Hz vast, beschikt over een parkeermodus en H.264-beeldcompressie , MOV-bestand, een gegevensstroom van ca. 15 Mbps voor elk kanaal. Een minuut bij de resolutie van 1080p 30fps video van één kanaal is ongeveer. 110MB. Ondersteunt micro SD tot 128 GB.

ls500w autocamera

De camcorder heeft ook een ISO-gevoeligheid tot 12800 voor uitstekende opnamen bij weinig licht en 's nachts video's. Ingebouwde 10 Hz GPS-processor stelt bestuurders in staat om nauwkeurige snelheid en positie vast te leggen. De DOD LS500W kan eenvoudig worden bediend via drukknoppen en een duidelijk 2,7" LCD-scherm . Het cameramenu is in de Slowaakse taal.

DOD LS500W cameramodel in vergelijking met het model DOD RC500S is uitgerust met LCD 2,7" lithiumbatterij met een capaciteit van 180mAh (DOD RC500S heeft een supercondensator). Anderzijds heeft de DOD RC500S een functie WiFi-connectiviteit via app op uw smartphone of tablet en een CPL-polarisatiefilter Andere parameters en functies van de DOD LS500W- en RC500S-camera's zijn hetzelfde.

De cameraset heeft een groothoeklens van maximaal 145 ° camera aan de voorkant en 140 ° camera aan de achterkant, waardoor je een echt groothoekbeeld rond je auto hebt, waarbij de visoogparameters worden benaderd. Het gebruik van de camera aan de achterkant is optioneel, de camera aan de voorkant kan ook afzonderlijk worden gebruikt . In termen van puur optische parameters is de DOD LS500W gelijk aan de DOD RC500S (en vice versa). Ook is er een optie om het beeld 180 graden om te draaien voor de camera aan de voor- en achterzijde (camera kan "down head" worden gemonteerd). Ingebouwde lithiumbatterij met een capaciteit van 180mAh.

Gecertificeerde camcorder voor gebruik in de hele EU (dwz in Oostenrijk, Duitsland en andere lidstaten). Ze voldoen aan de criteria van technische normen en kunnen in het voertuig worden gebruikt.

De camera aan de voorkant is uitgerust met de gloednieuwe SONY STARVIS -sensor (Star Visibility of zichtbaarheid in het licht van sterren) IMX291, die zelfs in volledige duisternis een revolutionaire nachtmodus biedt!

Sony starvis sensor dod camera

Technologisch gezien is dit de "next generation" autocamera - met de nieuwste technologieën (optica, microchips, functies) die de automarkt biedt.

De DOD LS500W is een van de beste camerasystemen met dubbele camera's voor en achter.

Het is uw bewakingssysteem dag en nacht 24/7.

U kunt de camera aan de voorkant naar wens bevestigen met de zuignap of zelfklevende houder. De achteruitrijcamera met een compact formaat van slechts 7,5 cm is bevestigd met een 3M houder met plakband. De kabelverbinding tussen de camera's is ongeveer 5,5 m lang. De DOD LS500W kan worden aangesloten op een 12/24V voeding, dus het is mogelijk om hem behalve de auto ook voor andere voertuigen, vrachtwagens of bussen te gebruiken. De camera aan de voorkant kan ook eenvoudig op de voorruit van de auto worden bevestigd met een 3M-klevende houder die eenvoudig aan de camera kan worden bevestigd.

Ondersteuning voor micro SD-kaarten tot 128 GB (ongeveer 18 uur opnemen van beide camera's - 9 uur voor één kanaal)

dod dubbele autocamera met gps

De opname wordt met beide camera's opgenomen en gecombineerd met een hoge ISO-gevoeligheid tot 12800, zodat u zelfs bij slechte lichtomstandigheden de omgeving van de auto in de gaten kunt houden. Deze functie is een belangrijke veiligheidsbonus bij het bewaken van uw auto tijdens uw afwezigheid. Een groot voordeel is het verbeterde parkeermodussysteem van de nieuwe generatie dat begint met opnemen 15 seconden voordat het beweging detecteert. Dit zorgt ervoor dat u van het begin tot het einde kunt vastleggen wat er is gebeurd van zowel de camera's voor als achter het voertuig. Als je verder rijdt, schakelt de camera terug naar opnemen in de loop-modus.

De leider op de markt van autoveiligheid en monitoring

Parkeermodd voor dod-camera's

De camcorder ondersteunt micro SD-kaarten tot 128 GB (standaardcamera's tot 32 GB). Bij een ongeval, hard remmen of kantelen van de auto beschikt de camerakit over de G-sensorfunctie, die de bestanden beschermt tegen de impact. In een noodgeval kunnen gebruikers een bestaand bestand ook handmatig beschermen door lang op de "SOS"-knop te drukken. De FULL HD autocameraset met geavanceerde WDR 2.0-technologie en WiFi-connectiviteit is uw betrouwbare metgezel op de weg.

Producteigenschappen:
  • Dubbele 1080p HD-video-opname
  • Uitgebreid ISO-bereik tot ISO 12800
  • G-sensor bescherming van bestanden
  • SOS-functie - Vergrendelfunctie
  • Parkeerbewaking
  • Geavanceerde WDR 2.0-technologie
  • Ultralichte lens met f/1.6 diafragma
  • Ondersteunt 128 GB Micro SD-kaarten
Dubbele FULL HD 1080p video-opname
Het voor- en achteraanzicht van uw voertuig worden opgenomen in 1080p-kwaliteit in hoge FULL HD-resolutie. Bovendien wordt het beeld vastgelegd met de ultrabrede kijkhoek van de 145° camera aan de voorkant en 140° achteruitkijkcamera voor totale bescherming.
Ls500w camera full hd-resolutie
Uitgebreid ISO-bereik tot 12800
De DOD LS500w heeft een nieuwe Sony STARVIS CMOS-sensor met verbeterde gevoeligheid, niet alleen bij normale verlichting, maar ook bij slechte lichtomstandigheden. Verbeterd bereik verhoogt de helderheid van snel bewegende objecten 's nachts. De camera kan nu nog meer details vastleggen bij extreem weinig licht.
Ls500w camera ISO 12800
Geavanceerde WDR 2.0-technologie
Verbluffende video bij elk licht en uitgebalanceerde belichting in alle omstandigheden. Maakt nachtopnamen helderder en vermindert de blootstelling aan licht om het mooiste beeld te krijgen.
ls500w camera wdr-technologie
Groot f/1.6 diafragma, hoge prestaties bij weinig licht
Groot diafragma reflecteert de hoeveelheid licht die op de sensor valt tijdens het fotograferen. Hoe groter het diafragma (tkleiner getal f), hoe meer licht er in de camerasensor wordt opgevangen. Met het breedste diafragma, dat 66% groter is dan de concurrentie op de markt, produceren DOD-camera's het scherpste beeld.
Ls500w diafragma voor en achter f/1.6
6G scherpe glazen lens
De scherpe lens met 6 elementen, die is gemaakt van zes glaslagen, zorgt voor een verbluffend, schoon en onvervormd beeld.
Ls500w camera 6g glazen lens
Groothoekbeeld van 145°
Beeld vastleggen met een brede kijkhoek van 145 ° voor optimale dekking en helderheid. De frontcamera is uitgerust met een extreem groothoeklens, wat het opnamebereik vergroot, omdat het panoramische zicht van de voorkant van het voertuig alle kanten zonder vervorming (dus geen vervormd beeld) vastlegt.
Ls500w groothoekbeeld
Parkeerbewaking
Ook bij het parkeren en verlaten van de auto zult u tevreden zijn met deze parkeerbewaking. Verbeterde parkeermodus , die automatisch start 10 minuten na het verlaten van het voertuig. Als u verder rijdt, schakelt de camera in de loop terug naar de opnamemodus. Met de SONY STARVIS-sensor kunt u ook genieten van het revolutionaire nachtzicht voor de camera aan de voorkant en zelfs in volledige duisternis.
Ls500w parkeerbewaking
In het geval van bewegingsdetectie van de camera aan de voor- of achterzijde , of bij een crash, begint het met het opnemen van video en vergrendelt het bestand. De camcorder begint 15 seconden met opnemen voordat de beweging wordt gedetecteerd of de impact, wat ervoor zorgt dat u van het begin tot het einde vastlegt wat er is gebeurd. Voorwaarde is dat de camera gevoed moet worden via een auto-accu met behulp van een set kabels voor permanente installatie in de DOD DP4.
GPS-processor met 10 Hz snelheid
Geïntegreerd met de snelste 10 Hz-snelheids-GPS, die nauwkeurigere gegevens over de locatie en snelheid van het voertuig registreert. Hiermee kunt u uw route op een kaart opnemen terwijl u de video's in de DOD-speler bekijkt. Momenteel de snelste GPS-update die in camcorders wordt gebruikt.
Ls500w auto dvr gps-processor
DOD GPS-speler V2.0
De nieuwe versie van DOD GPS Player 2.0 met verbeterde gebruikersinterface is zelfs met meer duidelijkheid. Het geeft FULL HD-video-opnamen weer met realtime gegevens zoals voertuigsnelheid, gps-coördinaten, overbelasting. De internetverbinding toont de huidige locatie van het voertuig op Google maps.
dod gps-speler 2.0
Detectie van snelheidsradar
Het systeem herinnert je eraan dat je in de buurt bent van de locatie met een snelheidslimiet en waar een radar kan worden geplaatst, zodat je kunt vertragen. Vermijd valstrikken en houd uw rit altijd onder controle.
* Momenteel ondersteunt het systeem de volgende landen: VS, CA, VK, NO, PL, NL, BE, AU.
Synchronisatie van tijd en datum
Automatische tijdkalibratie, onafhankelijk van handmatige tijdinstelling. Met een ingebouwde GPS-processor met 10x snelheid kan hij de lokale tijd nauwkeurig kalibreren en automatisch opslaan in het camerageheugen.
Padanalyse
Het is een nieuwe functie om de afstand, tijd en gemiddelde snelheid van je route van punt A naar punt B te berekenen. Zo kun je op basis van gegevens uit padanalyse de kortste of snelste manier vinden om vanuit huis te werken. Het is een zeer economische en praktische manier om tijd en brandstofverbruik te besparen.
G-sensor bescherming tegen impact
Bij een ongeval, een noodstop of het kantelen van een auto, worden automatisch alle opgeslagen en actuele gegevens beveiligd. Met deze functie worden bestanden niet verwijderd of overschreven, zelfs niet bij opname in een tijdlus.
Handmatige bestandsvergrendeling - SOS-beveiliging
In geval van nood kunnen gebruikers een bestaand bestand beschermen door lang op de "SOS"-knop te drukken, waardoor het bestand uit de opnamelus blijft en beschermt tegen overschrijven door andere bestanden.
Automatisch opnemen en afsluiten
Nadat het voertuig is gestart, begint de camera automatisch met opnemen. Wanneer u de motor uitzet, wordt de camera automatisch uitgeschakeld zonder op een knop te drukken.

Loop-opname - Cyclische opname
Wanneer de opslagruimte op de geplaatste microSD-kaart vol is, kan deze automatisch oudere bestanden overschrijven met nieuwe, zodat de bestanden voortdurend opnieuw worden verwijderd.

Wachtwoord beveiliging.
Nadat u uw wachtwoord hebt ingesteld, kunt u voorkomen dat anderen uw video's of foto's verwijderen.
Ondersteunt 128 GB Micro SD-kaarten
4x hogere geheugencompatibiliteit in vergelijking met oudere cameramodellen, ondersteunt tot 128 GB micro SD met meer dan 18 uur opname.
Product specificaties:
Videoresolutie: camera aan de voorkant: 1920x1080 @ 30 fps, achter 1920x1080 @ 30 fps
Sensor: SONY STARVIS CMOS-sensor
Groothoek frontlens: 145°
Groothoek achterlens: 140°
Diafragma voorzijde: f/1.6
Achterste diafragma: f/1.6
ISO-gevoeligheid: tot ISO 12800
Videoformaat: MOV
Opnamemedia: Micro SDHC/SDXC klasse 10 (tot 128 GB)
Audio: microfoon en monospeaker (meegeleverd)
Batterij: 3,7V 180mAh lithiumbatterij
Ingangsvermogen: 5V 1,5A
Afmetingen camera voorzijde: 112,6 (D) * 61,5 (B) * 33,4 (V) mm
Afmetingen achteruitrijcamera: 75,2 (D) * 26 (B) * 38,8 (V) mm
Gewicht camera voorzijde: 110g
Gewicht achteruitrijcamera: 41 g
Bedrijfstemperatuur -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Meegeleverde accessoires:

1x Profi autocamera voor DOD LS500W
1x achteruitrijcamera met zelfklevende houder
1x Verbindingskabel naar achteruitrijcamera (5M)
1x Autolader 12-24V (4M Verlengkabel)
1x houder
1x Handleiding

Opmerkingen

Andere producten