DOD LS475W+ Auto DVR met FULL HD 60fps + GPS

SKU: 55-037 Ik heb een vraag
Fabrikant DOD
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 330,00 U$
Prijs incl. VAT 396,00 U$
- +

Productomschrijving DOD LS475W+ Auto DVR met FULL HD 60fps + GPS

TOP autocamera DOD LS475W+ met FULL HD 60fps + GPS logger met 10x snellere update, 145° beeldhoek, 6G glazen lens, ISO tot 12800, WDR 2.0.

De DOD LS475W+ is de directe opvolger van de DOD LS470W+ en behoort tot de nieuwste DOD camera's. De nieuwe DOD LS475W+ zet zich voort in de populaire LS470W-lijn van camera's en zet nu een nieuwe stap voorwaarts en voegt een aantal unieke functies toe. FULL HD-resolutie 1920x1080P bij 60 fps (frames per seconde) , tot 128 GB micro SD-ondersteuning (standaardcamera's tot 32 GB) waar tot 18 uur aan opname kan worden opgeslagen, tot 900 mAh batterij , brede kijkhoek van 145° en groot 3" TFT LCD-scherm 16:9. Het is uitgerust met de gloednieuwe SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291-sensor die zelfs in volledige duisternis een revolutionaire nachtmodus biedt!

Een eersteklas camcorder die zelfs de meest veeleisende klanten tevreden zal stellen.

Ls475w auto dvr + parkeermodus

DOD LS475W+ heeft H.264 beeldcompressie, MOV -bestand , datastroom ca. 20 Mbps. Een minuut bij resolutie 1080p 60fps video is ongeveer. 150 MB. U kunt het beeld 180° draaien (de camera kan "down the head" worden gemonteerd). Het heeft een zeer nuttige toevoeging: een instelbaar circulair polarisatiefilter dat gereflecteerd licht effectief vermindert.

Technologisch gezien is dit de "next generation" autocamera - met de nieuwste technologieën (optica, microchips, functies) die de automarkt biedt.

Gecertificeerde camcorder voor gebruik in de hele EU (dwz in Oostenrijk, Duitsland en andere lidstaten). Ze voldoen aan de criteria van technische normen en kunnen in het voertuig worden gebruikt.

SONY STARVIS-sensor - (Zichtbaarheid van sterren of zichtbaarheid in het licht van sterren)6G glazen lens - een combinatie van zes glaslagen, voor een verbluffend helder, schoon en onvervormd beeld. Het heeft een 10x speed GPS-processor, de snelste GPS-autotechnologie zorgt voor een nauwkeurige tracking van de voertuigsnelheid en ultrasnelle GPS-posities van uw pad. Het pakket wordt geleverd met een volledig nieuwe, opnieuw ontworpen en verbeterde software op uw pc - DOD GPS 2.0-speler.

Een groot voordeel is het verbeterde parkeermodussysteem van de nieuwe generatie dat begint met opnemen 15 seconden voordat het beweging detecteert. Dit zorgt ervoor dat u een overzicht hebt van wat er van het begin tot het einde is gebeurd. Als je verder rijdt, schakelt de camera terug naar opnemen in de loop-modus.

De leider op de markt van autoveiligheid en monitoring

Ls475w+ parkeermodus voor dod camera

De camera kan eenvoudig op de voorruit worden bevestigd door middel van een zuignap met houder die eenvoudig in de camera wordt bevestigd. Brede kijkhoek van 145° legt gebeurtenissen voor het voertuig en aan de zijkanten vast, automatische tijdkalibratie met behulp van GPS. U zult ook de GPS-loggerfunctie van uw ritrecord (GPS-locatie, huidige snelheid) waarderen. Met de meegeleverde software kunt u video's op uw pc bekijken. Ideaal voor bedrijven om de rit van personeel, professionele chauffeurs te regelen. De camera kan worden aangesloten op een 12/24V voeding, waardoor deze behalve in de auto ook voor andere voertuigen, vrachtwagens of bussen kan worden gebruikt. Bij een ongeval, hard remmen of kantelen van de auto beschikt de cameraset over de G-sensorfunctie, die de bestanden beschermt tegen stoten. In een noodgeval kunnen gebruikers een bestaand bestand ook handmatig beschermen door lang op de "SOS"-knop te drukken. Het cameramenu is ook beschikbaar in de Slowaakse taal.

De nieuwe modellen autocamera's DOD LS475W+, LS500W en RC500S+ behoren momenteel tot de top van het aanbod van zwarte dozen op de wereldmarkt.

Dat blijkt niet alleen uit gebruikte technologieën, maar vooral tot tevredenheid van automobilisten die deze camera's actief gebruiken. Hun prijs is relatief hoger, maar ze bieden toptechnologie en maken platen die ook als bewijs kunnen dienen bij het ongeval . Met deze camera's is het niet mogelijk dat u het kenteken van het voertuig dat u heeft beschadigd of bedreigd, niet kunt lezen.

Ondersteuning tot 128 GB micro SD-kaarten (ongeveer 18 uur opnemen)

Ls475w+ camera van de nieuwste generatie

Producteigenschappen:

Uitstekende FULL HD-resolutie 1080p bij 60 fps
Vermindering van bewegingsonscherpte
Uitgebreid ISO-bereik tot ISO 12800
Geavanceerde WDR 2.0-technologie - verbluffende video bij elk licht
Instelbaar circulair polarisatiefilter
Parkeerbewaking

1080p @ 60fps kinematische video-opname
Het biedt gebruikers een gestabiliseerde en continue video-opname op 1080P met 60 frames per seconde, waardoor de hoeveelheid details die je kunt zien toenemen.

Ls475w+ full hd-resolutie

Vermindering van bewegingsonscherpte
Andere chauffeurs gaan te snel en hun kentekennummers kunnen in de video worden weggespoeld? Technologie voor het verminderen van bewegingsonscherpte wordt gebruikt om de helderheid van snel bewegende objecten te vergroten.

dod Ls475w+ onscherpe beeldreductie

Uitgebreid ISO-bereik tot 12800
De DOD LS475W+ heeft een nieuwe Sony STARVIS CMOS-sensor met verbeterde gevoeligheid, niet alleen bij normale verlichting, maar ook bij slechte lichtomstandigheden. Verbeterd bereik verhoogt de helderheid van snel bewegende objecten 's nachts. De camera kan nu nog meer details vastleggen bij extreem weinig licht.

dod Ls475w+ iso 12800

Geavanceerde WDR 2.0-technologie
Verbluffende video bij elk licht en uitgebalanceerde belichting in alle omstandigheden. Maakt nachtopnamen helderder en vermindert de blootstelling aan licht om het mooiste beeld te krijgen.

dod ls475w+ wdr-technologie

Groot f/1.6 diafragma, hoge prestaties bij weinig licht
Groot diafragma reflecteert de hoeveelheid licht die op de sensor valt tijdens het fotograferen. Hoe groter het diafragma (kleiner getal f), hoe meer licht er in de camerasensor wordt opgevangen. Met het breedste diafragma, dat 66% groter is dan de concurrentie op de markt, produceren DOD-camera's het scherpste beeld.

dod ls475w+ diafragma voor en achter f/1.6

6G scherpe glazen lens
De scherpe lens met 6 elementen, gemaakt van zes glaslagen, zorgt voor een verbluffend, schoon en onvervormd beeld

dod ls475w+ 6G glazen lens

Brede beeldhoek 145°
Beeld vastleggen met een brede kijkhoek van 145° voor optimale dekking en helderheid. De frontcamera is uitgerust met een extreem groothoeklens, wat het opnamebereik vergroot, omdat het panoramische zicht van de voorkant van het voertuig alle kanten zonder vervorming (dus geen vervormd beeld) vastlegt.

dod ls475w+ brede kijkhoek

Instelbaar circulair polarisatiefilter - vermindert effectief gereflecteerd licht
Het instelbare filter elimineert de verblinding van de voorruit en verhoogt tegelijkertijd de verzadiging. Vermindert ongewenste reflecties en overmatige blootstelling of polariserende effecten om de hoogste beeldkwaliteit te garanderen en uw lens te beschermen.

dod ls475w+ polarisatiefilter

Groot 3" LCD-scherm
Groot 3" 16:9 breedbeeldscherm - de camera heeft een groot breedbeeldscherm, dat een helder en groot scherm biedt dat geschikt is om instellingen te bekijken en video's direct op het camerascherm af te spelen.

dod ls475w+ 3 inch scherm

Krachtige batterij
Krachtige Li-ion batterij 900mAh (DOD LS470W+ heeft 650mAh). Bij afwezigheid van de voeding verlengt het de bewakingstijd (parkeermodus) en biedt zo meer bescherming.

dod ls475w+ krachtige batterij

Parkeerbewaking
Ook bij het parkeren en verlaten van de auto zult u tevreden zijn met deze parkeerbewaking. Verbeterde parkeermodus , die automatisch start 10 minuten na het verlaten van het voertuig. Als u verder rijdt, schakelt de camera in de loop terug naar de opnamemodus. Met de SONY STARVIS-sensor kunt u ook genieten van het revolutionaire nachtzicht voor de camera aan de voorkant en zelfs in volledige duisternis.

dod ls475w+ parkeerbewaking

In het geval van bewegingsdetectie van de camera aan de voor- of achterzijde , of bij een crash, begint het met het opnemen van video en vergrendelt het bestand. De camcorder begint 15 seconden met opnemen voordat de beweging wordt gedetecteerd of de impact, wat ervoor zorgt dat u van het begin tot het einde vastlegt wat er is gebeurd. Voorwaarde is dat de camera gevoed moet worden via een auto-accu met behulp van een set kabels voor permanente installatie in de DOD DP4.

GPS-processor met 10 Hz snelheid

Geïntegreerd met de snelste 10 Hz-snelheids-GPS, die nauwkeurigere gegevens over de locatie en snelheid van het voertuig registreert. Hiermee kunt u uw route op een kaart opnemen terwijl u de video's in de DOD-speler bekijkt. Momenteel is het de snelste GPS-update die in camcorders wordt gebruikt.

dod ls475w+ 10x gps-processor

DOD GPS-speler V2.0
De nieuwe versie van DOD GPS Player 2.0 met verbeterde gebruikersinterface is zelfs met meer duidelijkheid. Het geeft FULL HD-video-opnamen weer met realtime gegevens zoals voertuigsnelheid, gps-coördinaten, overbelasting. De internetverbinding toont de huidige locatie van het voertuig op Google maps.

dod gps-speler

Detectie van snelheidsradar
Het systeem herinnert je eraan dat je in de buurt bent van de locatie met een snelheidslimiet en waar een radar kan worden geplaatst, zodat je kunt vertragen. Vermijd valstrikken en houd uw rit altijd onder controle.
* Momenteel ondersteunt het systeem de volgende landen: VS, CA, VK, NO, PL, NL, BE, AU.
Synchronisatie van tijd en datum
Automatische tijdkalibratie, onafhankelijk van handmatige tijdinstelling. Met een ingebouwde GPS-processor met 10x snelheid kan hij de lokale tijd nauwkeurig kalibreren en automatisch opslaan in het camerageheugen.
Padanalyse
Het is een nieuwe functie om de afstand, tijd en gemiddelde snelheid van je route van punt A naar punt B te berekenen. Zo kun je op basis van gegevens uit padanalyse de kortste of snelste manier vinden om vanuit huis te werken. Het is een zeer economische en praktische manier om tijd en brandstofverbruik te besparen.
G-sensor bescherming tegen impact
Bij een ongeval, een noodstop of het kantelen van een auto, worden automatisch alle opgeslagen en actuele gegevens beveiligd. Met deze functie worden bestanden niet verwijderd of overschreven, zelfs niet bij opname in een tijdlus.

Handmatige bestandsvergrendeling - SOS-beveiliging
In geval van nood kunnen gebruikers een bestaand bestand beschermen door lang op de "SOS"-knop te drukken, waardoor het bestand uit de opnamelus blijft en beschermt tegen overschrijven door andere bestanden.

Automatisch opnemen en afsluiten
Nadat het voertuig is gestart, begint de camera automatisch met opnemen. Wanneer u de motor uitzet, wordt de camera automatisch uitgeschakeld zonder op een knop te drukken.

Loop-opname - Cyclische opname
Wanneer de opslagruimte op de geplaatste microSD-kaart vol is, kan deze automatisch oudere bestanden overschrijven met nieuwe, zodat de bestanden voortdurend opnieuw worden verwijderd.

Wachtwoord beveiliging
Nadat u uw wachtwoord hebt ingesteld, kunt u voorkomen dat anderen uw video's of foto's verwijderen. Dit is een zeer handige functie voor bedrijven die hun eigen chauffeurs hebben.

Ondersteunt 128 GB Micro SD-kaarten
4x hogere geheugencompatibiliteit in vergelijking met oudere cameramodellen, ondersteunt tot 128 GB micro SD met meer dan 18 uur opname.

Specificaties:

Videoresolutie: 1920x1080 @ 60fps
Sensor: SONY STARVIS CMOS-sensor
Groothoeklens: 145°
Diafragma: f/1.6
ISO-gevoeligheid: tot ISO 12800
Display: 3" TFT LCD 16:9
Videoformaat: MOV
Opnamemedia: Micro SDHC/SDXC klasse 10 (tot 128 GB ondersteuning)
Audio: microfoon en luidspreker (mono) inbegrepen
Batterij: lithiumbatterij met een capaciteit van 3,7 V 900 mAh
Ingangsvermogen: 5V 1A
Afmetingen: 112,6 (D) x 71,9 (B) x 36,4 (V) mm, (4,4"x 2,8" x 1,4")
Gewicht: 145g
Bedrijfstemperatuur: -20° C ~ 65° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

Meegeleverde accessoires:

1x Profi autocamera DOD LS475W+
1x Autolader 12-24V (4M Verlengkabel)
1x Gezamenlijke houder
1x CPL-filter
1x Handleiding

dod ls475w+ accessoires

Opmerkingen

Andere producten