DOD LS470W auto DVR - superieur model

SKU: 55-021 Ik heb een vraag
Fabrikant DOD
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 255,75 U$
Prijs incl. VAT 306,90 U$
- +

Productomschrijving DOD LS470W auto DVR - superieur model

DOD LS470W auto DVR - superieur model autocamera dat u online kunt kopen voor een goede prijs. Product op voorraad direct te bestellen.​ FULL HD, GPS logger 10x snellere updates, 150° kijkhoek, 7G glazen lens, ISO tot 12800, WDR 2.0.

DOD LS470W cameramodel is de directe opvolger van DOD LS460W ( beste auto dvr van het jaar 2015) en vertegenwoordigt momenteel het beste van het hedendaagse aanbod van autocamera's in auto's op de wereldmarkt. Het wordt niet alleen bewezen door gebruikte technologie, maar vooral tot tevredenheid van bestuurders die deze camera actief gebruiken. De prijs is relatief hoger, maar biedt superieure technologie en produceert de records die zelfs als bewijs van ongevallen kunnen worden gebruikt. Met deze camera kunt u er zeker van zijn dat u altijd het kenteken kunt lezen van het voertuig dat uw voertuig heeft beschadigd of bedreigd. Voldoet aan de criteria van technische normen en kan in het voertuig worden gebruikt.

Absolute nieuwigheid DOD LS470W   in vergelijking met het oudere model beschikt de DOD LS460W met Sony Exmor-sensor met een nieuwe geavanceerde WDR 2.0-technologie die de lichtgevoeligheid verhoogt tot ISO 12800 (DOD LS460W slechts tot 3200). Het is uitgerust met een nieuwe 150° groothoek zonder enige vervorming (DOD LS460W 140° hoek). 7G glazen lens - een combinatie van zeven glaslagen, zorgt voor een verbluffend helder, helder en onvervormd beeld (DOD LS 460W - 6G glazen lens). Het heeft een 10x Speed ​​​​GPS-processor, de snelste auto-GPS-technologie zorgt voor nauwkeurige tracking van de voertuigsnelheid en ultrasnelle GPS-positie van uw reis (DOD LS460W - 5x Speed ​​​​GPS-processor). De camera wordt geleverd met gloednieuwe, opnieuw ontworpen en verbeterde software voor pc - DOD GPS 2.0-speler (DOD LS460W - DOD GPS 1.6-speler). Er is ook een functie toegevoegd: de parkeermodus - toezicht tijdens het parkeren wanneer de camera de beweging van objecten voor de camera detecteert en automatisch de records vastlegt.

  De nieuwe kampioen komt nu - de camera DOD LS470W !!!

dod ls470w promo

De camera is eenvoudig op de voorruit te bevestigen door middel van een zuignap met houder, die eenvoudig aan de camera te bevestigen is. Ingebouwde G-sensor voor automatisch opstarten van bestandsbeveiliging bij een botsing, noodstop of wanneer de auto wordt gekanteld, beschermt automatisch alle huidige en opgeslagen videobestanden. Het biedt FULL HD-videokwaliteit met een resolutie tot 1920x1080. Het heeft een 2,7 "TFT LCD 16: 9-display voor eenvoudige weergave en video-instellingen. De brede kijkhoek van 150° registreert de gebeurtenissen voor het voertuig en aan beide kanten, de automatische tijdkalibratie met behulp van GPS, HUD- kompasweergave , HUD snelheidsweergave. U zult zeker de functie van GPS Logger waarderen, de registratie van uw rit (GPS-locatie, huidige snelheid). U kunt uw video's op uw pc bekijken met behulp van de meegeleverde software. Ideaal voor bedrijven om rijdend personeel of professionele chauffeurs etc. De camera kan worden aangesloten op een voeding 12/24V zodat het gebruik zonder problemen mogelijk is, niet alleen in personenauto's maar ook in andere voertuigen, bijvoorbeeld vrachtwagens of bussen.

DOD LS470W ondersteunt nu de ultrahoge gevoeligheid van ISO 12800. Het grotere bereik vergroot de helderheid van snel bewegende objecten in de nacht. De camera kan nu meer details vastleggen bij extreem weinig licht.

ISO 12800 dod ls470w

F1.6-lens met groot diafragma - hoe groter diafragma, hoe krachtiger de prestaties bij weinig licht! De Sony Exmor-sensor verbetert het vermogen van lichtoverdracht bij weinig licht, waardoor u een verbluffende scherptediepte en uitstekend nachtzicht kunt vastleggen.

Lens F1.6 dod ls470w

Ingebouwde 10x speed GPS-processor, de nieuwste technologie van auto-GPS zorgt voor nauwkeurige tracking van de voertuigsnelheid en ultrasnelle GPS-positie van uw rit in realtime. Momenteel zijn het de snelste GPS-updates die worden gebruikt in autocamera's.

10 GPS-updates dod ls470w

2.7 '' 16: 9 breedbeeld LCD-scherm. De camera heeft een groot breedbeeldscherm dat een helder en voldoende groot beeld geeft dat geschikt is om instellingen weer te geven en video's direct op het camerascherm af te spelen.

2.7 "LCD-scherm

De nieuwe versie van DOD GPS Player 2.0 met verbeterde gebruikersinterface is nog duidelijker. Toont FULL HD-video-opnames met realtime gegevens zoals voertuigsnelheid, GPS-coördinaten, overbelasting, enz. Bij verbinding met internet wordt de huidige positie van het voertuig weergegeven op Google Maps.

DOD gps-speler 2.0

Weergave van details (watermerk) op de video. Wanneer er een ongeval of andere weggebeurtenis plaatsvindt, kunt u met deze functie direct de voertuiglocatie (GPS-coördinaten), de voertuigsnelheid of de exacte datum en tijd van de opname controleren. En dit zal de geloofwaardigheid van bewijs bij het bewijzen van verantwoordelijkheid versterken.

watermerk dod ls470w

Geavanceerde 7G-glazen lens - een combinatie van zeven glaslagen, het is een geavanceerde 7G-scherpe lens. Geeft dankzij de precieze lichtweg een verbluffend helder, helder en onvervormd beeld.

dod ls470w 7 g linzen

150° brede kijkhoek. De camera is uitgerust met een ultragroothoeklens, wat het opnamebereik vergroot, omdat het panoramische zicht van de voorkant van het voertuig alle kanten zonder vervorming (dwz onvervormd beeld) vastlegt.

150 ultragroothoek dod ls470w

De padanalyse is een nieuwe functie om de afstand, tijd en gemiddelde snelheid van uw reis van punt A naar punt B te berekenen. U kunt bijvoorbeeld de kortste of snelste route van uw huis naar uw werk bepalen op basis van gegevens uit een analyse van het pad. Het is een zeer economische en praktische manier om tijd en brandstofverbruik te besparen.

padanalyse dod ls470w

De nieuwe Advanced Technology WDR 2.0 - Verbluffende video bij elk licht en uitgebalanceerde belichting onder alle omstandigheden. Produceert helderdere nachtopnamen en vermindert sterke blootstelling aan licht om de mooiste foto te krijgen.

WDR-technologie dod ls 470W

Automatische kalibratie van de tijd , onafhankelijk van handmatige aanpassing van de tijd. Met ingebouwde 10x GPS-snelheidsprocessor kan de lokale exacte gekalibreerde tijd worden aangegeven en automatisch worden opgeslagen in het geheugen van de camera.

HUD kompas dod ls470w

HUD-snelheid en kompasweergave. Het apparaat kan aangeven in welke richting je gaat. En dankzij de 10x snellere GPS-update wordt de werkelijke voertuigsnelheid nauwkeurig gecontroleerd.

hud display dod ls470w

G-sensor gegevensbescherming bij impact. In geval van een crash, ongeval, noodstop of wanneer de auto wordt gekanteld, worden automatisch alle huidige en opgeslagen videobestanden beveiligd. Door deze functie worden de belangrijke bestanden niet verwijderd of overschreven bij het opnemen in een tijdlus.
g-sensor dod ls470w
Handmatige SOS-beveiliging. In geval van nood kunnen gebruikers een bestaand bestand beschermen door lang op de "SOS"-knop te drukken, waardoor een bestand uit een opnamelus wordt opgeslagen en wordt voorkomen dat het door een ander bestand wordt overschreven.
sos manualna bescherming dod ls470w
Controle tijdens parkeren. Schakel deze functie in bij constante stroomtoevoer en de camera zal de beweging van objecten voor de camera detecteren. Wanneer de camera evalueert dat er geen beweging voor het voertuig is, wordt de video-opname automatisch uitgeschakeld. Deze functie is geschikt voor de bescherming van het voertuig of tegen het stelen van dingen.
parkeercontrole dod ls470w

Product specificaties:


Videoresolutie: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Sensor: SONY Exmor CMOS
Groothoek: 150 ° ultragroothoeklens
Lens diafragma: f 1.6
ISO-gevoeligheid: tot 12800
LCD-scherm: 2,7" 16:9 breedbeeld
Videoformaat: H.264 MOV
Ondersteuning: Micro SDHC Klasse 10 geheugenkaart (ondersteuning tot 32GB)
Audio: Ingebouwde microfoon/luidspreker
Batterij: ingebouwde 3,7 V lithiumbatterij met hoge capaciteit 200mAh
Vermogen: 5V 1,5A
Afmetingen: 112,6 (L) x 61 (B) x34,3 (H) mm
Gewicht: 100 gram

Meegeleverde accessoires:

1x Professionele Autocamera DOD LS470W
1x autolader
1x houder
1x Zuignap
1x CD met DOD GPS-speler 2.0
1x Handleiding

Opmerkingen

Andere producten