Bril met Wifi HD Camera - streaming via app in mobiele telefoon

SKU: 10-119 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 124,66 U$
Prijs incl. VAT 149,60 U$
- +

Productomschrijving Bril met Wifi HD Camera - streaming via app in mobiele telefoon

Bril met Wifi HD Camera - streaming via app in mobiele telefoon. Stijlvolle HD-zonnebril met beeld van hoge kwaliteit - ideaal apparaat voor video- en audio-opnames , waar u ook bent. Wifi HD camera in zonnebril met ondersteuning van microSD kaart tot 64GB en live streaming via internet. Als u een interview, vergadering of gewoon een verslag van uw vakantie of een verscheidenheid aan sporten wilt opnemen, dan is deze HD-camerabril precies wat u zoekt.

Stijlvolle HD-zonnebril met hoogwaardig beeld en LIVE streaming via internet.

Wifi-brillen kunnen worden aangesloten op de router, of u kunt deze verbinden met uw mobiele telefoon en tablet na het maken van een toegangspunt . Met live internetstreaming kunnen vier gebruikers op uw bril worden aangesloten en overal ter wereld uw uitzending bekijken. Het voordeel van een zonnebril is dat je precies kunt vastleggen wat je ziet en zelfs met vrije handen, wat vooral handig is voor sport of vakantie, terwijl je ook nog beschermd bent tegen de zon. De bril met camera wordt bestuurd via de P2PLiveCam applicatie via een lokaal wifi netwerk na het koppelen met je mobiele telefoon of tablet. De app ondersteunt zowel Android als iOS en je kunt hem downloaden op Google Play of iTunes. Een andere optie is om via een lokaal wifi-netwerk verbinding te maken met je laptop of pc. Er is niets eenvoudiger en praktischer dan deze camera ingebouwd in een bril. De camera-opname wordt direct opgeslagen op de microSD-kaart in zonnebrillen tot 64 GB (niet inbegrepen).

Zonnebril met hd wifi camera

Na het koppelen met uw telefoon of tablet, kunt u de instelling van uw camcorder of fotocamera wijzigen. Je kunt video kiezen in HD 1080x720P bij 25fps of 640x480P bij 25fps. De opgenomen video's worden opgeslagen op een microSD-kaart in ASF-formaat, en in AVI-formaat bij opname via een lokaal wifi-netwerk of via internet. U kunt de opgenomen bestanden van de kaart afspelen met behulp van de gratis downloadbare VLCPlayer of SMPlayer. Je kunt de bril ook gebruiken als beveiligingscamera. Plaats ze gewoon zo dat de lens het gewenste gebied kan bewaken en stel de bewegingsdetectie in via de applicatie. Het alarm zal u via een videobericht informeren over bewegingsdetectie en het record wordt opgeslagen op de microSD-kaart en vervolgens kunt u bestanden downloaden naar uw mobiele telefoon. Bewegingsdetectie is effectief tot 6 m. Live video-overdracht en video-opname zijn met geluid. De microfoon kan geluid opnemen tot 4 meter. De applicatie heeft ook een cyclische opnamefunctie waarmee je automatisch de oudste bestanden kunt verwijderen en nieuwe kunt opnemen wanneer de kaart vol is.

Wifi hd-camera in zonnebril

Als u een microSD-kaart van 64 GB gebruikt, kunt u tot 64 uur HD-video opnemen met een resolutie van 1280x720P. De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 250mAh en stelt je in staat om 25 minuten op te nemen per enkele lading. De bril kan ook worden aangesloten op een powerbank, waardoor je de video- opnametijd kunt verlengen in overeenstemming met de capaciteit van de aangesloten externe batterij (de kracht van 2500mAh is bijvoorbeeld voor een opnametijd van maximaal 4 uur). De camera in zonnebrillen kan ook worden aangesloten op een vaste voeding via een USB-stroomadapter. De lens heeft een kijkhoek van 120º waardoor je grote gebieden in de gaten houdt.  

Er zit ook één krachtige LED op je bril waarmee je je zelfs in het donker kunt oriënteren. Deze praktische verlichting zult u in veel situaties zeker waarderen.


Functies:

Wifi-camera verborgen in bril
Opnemen met mogelijkheid tot LIVE streaming via internet
Bewegingsdetectie en alarmberichten verzenden.
Gebruikt microSD-kaarten tot 64 GB
Optie van voeding via powerbank
WiFi-verbinding via een lokaal netwerk of routerverbinding

Specificaties:

Videoresolutie: 1280x720P bij 25fps, 640x480 bij 25fps
Geluid: geluidsopname tot 5m
Video-opnameformaat: AFS/AVI
Geheugen: microSD-kaart tot 64GB
Lens: 2 megapixels CMOS
Kijkhoek: 120º
Aansluiting: USB
Internetverbinding: ja
Aantal live transmissieverbindingen: 4 gebruikers
Werktemperatuur: -20 tot +60

Verpakkingsinhoud:

1x WiFi bril met camera
1x USB-kabel
1x installatie-cd
1x Handleiding

Opmerkingen

Andere producten