Autolader 2x USB met GPS-locator + spraakmonitoring

SKU: 09-051 Ik heb een vraag
Fabrikant PROFIO
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 91,66 U$
Prijs incl. VAT 110,00 U$
- +

Productomschrijving Autolader 2x USB met GPS-locator + spraakmonitoring

Autolader 2x USB met GPS-locator + stembewaking . De oplader is compatibel met alle voertuigen op de markt , omdat hij is aangesloten op de aansteker in de auto. Het geeft voldoende realtime informatie over het bewaakte voertuig. Op het eerste gezicht lijkt het op een klassieke autolader, maar het verbergt de GPS-locator. Het compacte en stijlvolle ontwerp van het apparaat past perfect bij het interieur van uw voertuig en u hoeft zich daarom geen zorgen te maken dat het wordt onthuld.

Met deze autolader heeft u geen probleem om uw voertuig te lokaliseren, als u het aan uw vriend of kind leent, zodat u ongewenste emoties en angst of zorgen vermijdt, of de bemanning van de auto in orde is. Het apparaat wordt geleverd met een gratis verkrijgbare "TrackSolid"-applicatie (iOS, Android) voor uw mobiele telefoon, waarmee u de huidige locatie van het voertuig waarin de autolader zich bevindt, kunt volgen en ook heeft u een overzicht van de waarschuwingen .

gps-locator in de auto in autolader

Eenvoudige installatie

De meeste apparaten op de markt van GPS-locators hebben een zeer gecompliceerde installatie. Je hoeft je geen zorgen te maken, want bij dit model is geen setup vereist. Steek de autolader eenvoudig in de sigarettenaansteker in de auto en u kunt alle functies gaan gebruiken.

gps-locator bij installatie van autolader

SOS-noodoproep

In geval van nood kunt u de bijbehorende SOS-knop 3 seconden ingedrukt houden om het alarm te activeren. Het apparaat stuurt vervolgens een sms naar het standaard mobiele nummer en zal dit ook bellen totdat de oproep wordt ontvangen.

gps-tracker nood-SOS-knop

Stembewaking

Nadat het "Monitor"-commando via sms naar het apparaat is verzonden, antwoordt het apparaat met "OK" en kiest vervolgens het standaard mobiele SOS-nummer. Na een oproep kan de persoon op het SOS-nummer horen wat er rond de auto-oplader of het interieur van het voertuig gebeurt. Tijdens het luisteren produceert het apparaat geen geluids- of lichtsignalen en is het dus een totaal onopgemerkt luisteren.

gps locator autolader met stembewaking

Detectie voertuigstatus

Het apparaat ondersteunt voertuigstatusdetectie, ongeacht of het aan of uit staat. Als een onbevoegd persoon het voertuig zonder uw medeweten heeft gestart, krijgt u direct een melding op uw telefoon.

detectie van voertuigstatus voor meerdere auto's

Alarm batterij bijna leeg

De autolader heeft een ingebouwde 130 mAh lithium batterij en kan daardoor ook werken nadat hij uit het contact is gehaald. Wanneer de batterij tot 10% zakt, stuurt het apparaat een waarschuwings-sms "Waarschuwing! Batterij is bijna leeg, laad hem op tijd op!" naar het standaard mobiele SOS-nummer. Als de batterij minder dan 1% is, verschijnt het volgende sms-bericht "Waarschuwing! Batterij is te laag, de stroom wordt automatisch uitgeschakeld".

gps-locator in de batterij van de autolader

Alarm voor te hoge snelheid

Als het voertuig met een hogere snelheid rijdt dan de limiet, stuurt het apparaat de sms naar het standaard mobiele nummer.

autolader met gps-locator snelheidsdetectie

Geluidsalarm

Als het opgenomen geluid rond de autolader de 70 dB overschrijdt, zal het apparaat u automatisch op de hoogte stellen door te bellen naar het standaard mobiele nummer. De autolader met GPS-locator is daarom een ideale oplossing om uw voertuig te beschermen.

gps locator geluid alarm detectie

Functies:

USB-autolader met GPS-locator
Alarm bij geluiden boven 70 db
Luisteren naar het interieur van het voertuig via telefoongesprek
Geïntegreerde batterij, die zijn functionaliteit garandeert, zelfs wanneer deze uit de aansteker wordt verwijderd
SOS-knop

Specificaties:

Batterij: 3,7V/130 mAh lithium
Netwerkverbinding: GSM/GPRS
Frequentie: GSM 850/900/1800/1900 MHz
2x USB-uitgang: 5V
Bedrijfsspanning: 9-15 V DC
Werktemperatuur: -20 ~ 60° C in het voertuig
Maximale vochtigheid: 5% - 95%
Afmetingen: 84 mm x 44 mm x 38 mm
Gewicht: 81 gram

Pakket bevat:

1x Autolader met GPS-tracker
1x Gebruikershandleiding

Opmerkingen

Andere producten