WiFi-spion HD-camera verborgen in bril met aanraakbediening

SKU: 10-174 Ik heb een vraag
nieuwe WiFi-spion HD-camera verborgen in bril met aanraakbediening
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 146,66 U$
Prijs incl. VAT 176,00 U$
- +

Productomschrijving WiFi-spion HD-camera verborgen in bril met aanraakbediening

WiFi-spion HD-camera verborgen in bril met aanraakbediening. Deze spy-bril heeft de perfecte camouflage tegen elke verdenking omdat ze een stijlvolle aanvulling op je outfit is. Stijlvolle en spy-brillen hebben praktisch nut voor onopgemerkte opnamen van de omgeving, en voor ultralichte constructie van slechts 40 g zijn ze comfortabel voor dagelijks gebruik. Tegelijkertijd hoef je geen knoppen in te drukken, omdat deze alleen reageren op aanraking . Met deze spionagebril leg je precies vast wat je ziet terwijl je je handen vrij hebt, zonder argwaan te wekken. Een ander voordeel is de live-uitzending via WiFi-verbinding rechtstreeks naar uw mobiele telefoon via de applicatie "Pro iCam" , die gratis beschikbaar is voor Android en iOS . Met de app kun je niet alleen gemaakte foto's bekijken, maar ook opgenomen video's afspelen. Dankzij P2P-ondersteuning kan de bril via een mobiele telefoon met internet worden verbonden om een wifi-hotspot te creëren en live beelden op internet te bekijken voor je vrienden.

De camera is ingebouwd in het montuur van de bril en scant door een eenrichtingstransparant plastic, wat zorgt voor geheimhouding. De camera is niet zichtbaar voor het blote oog of onder welke hoek dan ook, of bij tegenlicht. De bediening is vrij eenvoudig via het touchpad aan de buitenkant van het brilmontuur en is bovendien onopvallend ontworpen. Touch spy bril met HD camera + P2P live video + WiFi online te koop.

De camera zit precies verborgen in het brilmontuur

De bril met de camera heeft transparante heldere lenzen.

wifi HD-camera in een bril

De bril heeft een ingebouwde bewegingssensor die beweging kan detecteren en je vervolgens via een melding direct op je mobiel waarschuwt via de "Pro iCam" applicatie . Een handige functie wanneer u het kantoor moet verlaten, maar tegelijkertijd zeker wilt weten dat niemand uw bureau bezoekt terwijl u weg bent. Vastgelegde beelden worden opgenomen in Full HD met 1920x1080p bij 30fps op een microSD-kaart tot maximaal 64GB . De bril is voorzien van een geïntegreerde oplaadbare batterij met een capaciteit van 280 mAh , die direct in de afneembare brilarm is ingebouwd en zorgt voor circa 75 minuten werking van de camera. Als u de batterij moet opladen, maakt u de arm los en laadt u deze op via de micro-USB-kabel . Het grote voordeel is dat er nog een extra arm met batterij in de verpakking zit, die je aan de bril bevestigt terwijl je de andere batterij oplaadt . Hierdoor kun je continu video opnemen. Ook zult u de functie van het opladen van de batterij via de Powerbank waarderen, waardoor u altijd een opgeladen batterij bij de hand heeft.

stijlvolle en elegante bril met camera

Een spionagebril is de perfecte keuze voor u als u een onopvallende opname van een vergadering wilt maken zonder enige achterdocht . De bril is breed inzetbaar, doordat je hem bijvoorbeeld kunt gebruiken op vakantie, een concert of bij het vastleggen van diverse levenservaringen. Door de Full HD-bril via USB op uw computer aan te sluiten, fungeert deze als geheugenkaartlezer en kunt u opgenomen video's en foto's direct downloaden naar uw pc of laptop.

verborgen camera in bril

Functies:

Elegante bril met HD-camera
Aanraakbediening op de brilarm
Bewegingssensor met meldingswaarschuwing
Ondersteuning voor WiFi-verbinding en P2P
Gebruikt microSD-kaart tot 64 GB

Specificaties:

Optica: 2,0 MP CMOS
Videoresolutie: 1920x1080p
Frameverhouding: 30 fps
Videocompressie: H.264
Videoformaat: AVI
Scanhoek: 70°
Geheugenkaarten: microSD-kaarten 8-64GB
Batterij: 280 mAh
Levensduur batterij: ca. 75 minuten (werktijd)
Oplaadtijd: 1-2 uur
Netwerkverbinding: P2P, WiFi
Voeding: DC-5V
Stroomkabel: micro-USB
Systeemondersteuning: iOS, Android
Afmetingen: 149 mm x 146 mm x 41 mm
Gewicht: 40 gram

Verpakkingsinhoud:

1x WiFi bril met camera
2x Spektakelarm met batterij
1x Oplaadadapter voor armen
1x Micro-USB-kabel
1x Reinigingsdoekje
1x USB met software
1x Handleiding

Opmerkingen

Andere producten