SPY KIT - FULL HD WiFi-camera in bril + Spy-oortje

SKU: 10-154 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 311,66 U$
Prijs incl. VAT 374,00 U$ 407,00 U$
- +

Productomschrijving SPY KIT - FULL HD WiFi-camera in bril + Spy-oortje

SPY KIT - FULL HD WiFi-camera in bril + Spy-oortje, biedt live-overdracht van beeld met WiFi / P2P + realtime communicatie via spy-handset. Elegante bril met FULL HD-camera en WiFi samen met een spionage-oortje is de ideale spionagecombinatie voor onopgemerkte tracking en communicatie. Spy bril zorgt voor de live verzending van gescande beelden en met de bluetooth Spy handset kun je communiceren met de andere persoon aan de telefoon. De unieke spionageset wordt gebruikt in verschillende levenssituaties waarin je geheime hulp op je telefoon nodig hebt, maar je moet ook live video-overdracht bieden. vindt zijn toepassing in verschillende moeilijke situaties, wanneer onopvallende hulp via de telefoon nodig is, en ook als videotransmissie nodig is.

SET - Elegante bril met HD Camera en Spy earpiece = Live stream met WiFi/P2P + Realtime communicatie via Spy earpiece

Brillen met FULL HD spy camera + P2P live video transmissie + WiFi. Elegante spionagebrillen zorgen voor een onopvallende opname van de omgeving en zijn een stijlvol accessoire voor vrijetijdskleding. Met deze spionagebril neem je precies op wat je ziet en heb je tegelijkertijd vrije handen om het vermoeden te voorkomen dat je aan het opnemen bent. Een ander voordeel is de live WiFi-overdracht rechtstreeks naar uw mobiele telefoon via de applicatie "Pro iCam" , die gratis beschikbaar is voor Android en iOS . Met de app kun je niet alleen de gescande afbeeldingen bekijken, maar ook je reeds opgenomen video's afspelen. Dankzij P2P-ondersteuning kan een bril met een mobiele telefoon worden verbonden met internet, waarmee je een wifi-hotspot maakt, zodat je vrienden een live internetopname kunnen bekijken.

De camera is echt onopvallend en helemaal niet te zien

Full HD-camera in spionagebril
In de bril zit een ingebouwde bewegingssensor die beweging kan vastleggen en je vervolgens via "Pro iCam" direct op je mobiele telefoon waarschuwt in de vorm van een melding. Ideaal wanneer u het kantoor verlaat en tijdens uw afwezigheid geïnformeerd wilt worden of er iemand in de buurt van uw bureau komt. Het vastgelegde beeld wordt opgenomen in Full HD-resolutie van 1920 x 1080p bij 25 fps per seconde op een microSD-kaart met een maximale capaciteit van 128 GB. De bril is voorzien van een geïntegreerde oplaadbare 220 mAh batterij, ingebouwd in het brilmontuur. Het opladen van de batterij gebeurt via de meegeleverde micro-USB-kabel.
wifi camera in bril met ondersteuning 128gb

Een spionagebril is de perfecte keuze voor u in situaties waarin u een vergadering in het geheim moet opnemen zonder enige verdenking van opname. Goggles hebben een breed scala aan toepassingen, omdat je ze ook kunt gebruiken voor vakantie, concert, sport of andere activiteiten, wanneer je je ervaringen wilt vastleggen. Nadat u een Full HD-bril via USB op uw computer hebt aangesloten, werkt deze als geheugenkaartlezer en kunt u uw opgenomen video's en foto's rechtstreeks naar uw pc of notebook downloaden.

verborgen wifi-camera met P2P-transmissie

Eigenschappen van een bril:

plus Elegante zonnebril voor vrijetijdskleding met camera
plus Full HD-video
plus Bewegingssensor met meldingen
plus WiFi- en P2P-ondersteuning
plus Gebruikt microSD-kaarten tot 128 GB

Specificaties bril:

Chip: Hi3518E V200
Optica: 1,0 MP CMOS (OV9712
Fotoresolutie: 4032x3024
Videoresolutie: 1920x1080p
Framesnelheid: 25 fps
Videocompressie: H.264
Opnamehoek: 90°
Geheugenkaarten: microSD-kaarten 4-128GB
Batterij: 220 mAh
Oplaadtijd: 2-3 uur
Levensduur batterij: tot 2 uur (werktijd)
Netwerkverbinding: P2P, WiFi
Voeding: DC-5V
Stroomkabel: micro-USB
Systeemondersteuning: iOS, Android
Afmetingen: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Gewicht: 160 g

Spy handset met bluetooth 5W versterker het nieuwste model ieder van ons kent de levenssituaties waarin je het op prijs zou stellen als iemand je zou kunnen adviseren, of om te helpen in een moeilijke situatie, zonder dat iemand het weet. Het is bedoeld voor studenten tijdens examens, voor handelaren tijdens zakelijke bijeenkomsten en voor andere situaties.

De spy-handset is een revolutionair apparaat waarmee je via je mobiele telefoon of zender verbinding kunt maken met iemand op afstand, zonder dat iemand het weet. Het principe is eenvoudig, steek gewoon het draadloze spy-oortje (dat niet zichtbaar is vanwege zijn miniatuurformaat) in je oor, en hang om de nek de bluetooth-ketting (voor koppeling met een mobiele telefoon) met ultravermogen en een 5W-eindversterker , waardoor het signaal draadloos naar de oortelefoon wordt gestuurd, waar het signaal verandert in spraak.

We raden klanten aan om geen goedkope imitatie van spionage-oortelefoons van lage kwaliteit te kopen via niet-geverifieerde verkopers.

We hebben 24 maanden garantie op een spionagetoestel. Deskundig advies en service. De spy-koptelefoon is gevormd om perfect in het trommelvlies te passen, dus ze vallen helemaal niet op. Ze zijn gemaakt van onschadelijk materiaal.

spion oortje
Het nieuwste geavanceerde model van de populaire spy- oortelefoon. In vergelijking met het vorige model heeft het een verbeterde anatomische vorm om het oor perfect af te sluiten tegen lekkage van geluid naar de omgeving. De handset bestaat uit een gevoelige ontvanger (spoel), een stabiele microluidspreker , met een zeer schoon en helder geluid met minder ruis.
spion handset met bluetooth
Het oorstukje wordt eenvoudig in de gehoorgang in uw oor gestoken. Aan de handset is een doorschijnend haakje bevestigd waarmee het oorstukje er eenvoudig uit te halen is. Voor een nog eenvoudigere bediening van de handset bieden wij een magnetische pincet aan in onze e-shop. In het pakket zit een batterij die tot 7 uur meegaat.
spion handset

Kenmerken van oortelefoon spy

plus Professioneel ontwerp, uitstekende geluidskwaliteit
plus Ergonomische vorm, handig gebruik
plus Batterij: 1,55 V (337 SR 416SW) batterijduur tot 7 uur
plus Afmetingen: 13x6mm
plus Werkfrequentie: alle frequenties
plus Bluetooth-connectiviteit met mobiele apparaten.
plus Eenvoudig te bedienen en gebeld te worden.
plus Handsfree-ondersteuning voor tweerichtingscommunicatie.
plus De mogelijkheid om direct vanaf uw telefoon te beginnen met opnemen - om MP3-bestanden af te spelen.
plus Spreektijd per keer opladen is maximaal 12 uur, stadby maximaal 130 uur.
plus De bluetooth-lus bevat een ingebouwde lithiumbatterij van 700 mAh
plus De bluetooth-lus bevat een versterker van 5 W
plus Geïntegreerde microfoon

vergelijkingstabel voor spionagetelefoons

Pakket bevat:

 • Bril met FULL HD-camera
 • Geheugenkaartlezer
 • Micro-USB-kabel
 • Software-cd
 • Handleiding naar bril
 • De nieuwste spionagetelefoon
 • Microfoon
 • Bluetooth 5W - neklus
 • USB-kabel
 • Oplader
 • Handmatig naar handset

Opmerkingen

Andere producten