Pinhole spy GSM-camera op simkaart met luisteren op afstand

SKU: 10-121 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 146,66 U$
Prijs incl. VAT 176,00 U$
- +

Productomschrijving Pinhole spy GSM-camera op simkaart met luisteren op afstand

Pinhole Spy GSM-camera op SIM-kaart met afstandsbediening die u altijd op tijd waarschuwt wat er in het bewaakte gebied gebeurt. Als u het interieur van een kantoor, huis, appartement of auto wilt bewaken en vroeg wilt worden geïnformeerd over gebeurtenissen, dan is deze pinhole-camera voor GSM-simkaarten speciaal voor u ontworpen. Koop gewoon bij elke provider een simkaart met een telefoonnummer die je in de pinhole camera kunt steken. De camera heeft ook een slot voor een microSD-kaart tot een maximale capaciteit van 32 GB, waarmee video en audio kunnen worden opgenomen. Het apparaat is eenvoudig te bedienen door middel van een commando-sms, die u van uw mobiele telefoon naar de gsm-spioncamera stuurt. Na de eerste kalibratie-sms, wanneer de camera uw telefoonnummer onthoudt voor verdere communicatie, kunt u sms-berichten instellen met de benodigde functies voor bewaking. De basisfunctie is de geluidsdetectie.

Pinhole gsm-camera

Bij detectie van geluid boven de 40 db belt het toestel je automatisch en via een gevoelige microfoon hoor je op een afstand van zes meter wat er gebeurt. Dan kun je een sms sturen met opdrachten voor video-opname. Video met audio wordt met tussenpozen van 30 minuten op de geheugenkaart opgeslagen. U kunt ook een commando kiezen om alleen de soundtrack op te nemen. Nadat je naar het telefoonnummer in de camera hebt gebeld, neemt het apparaat je oproep automatisch op en hoor je wat er rondom de camera gebeurt. Bewegingsdetectiefunctie slaat uw foto op in JPG-formaat op de microSD-kaart.

Gsm spy pinhole camera op sim en sd kaart

Via een commando-sms kan de SIM-beveiligingscamera u informatie-sms sturen met details over de batterijstatus, de vrije capaciteit van de geheugenkaart, informatie over het eigenlijke proces (als u alleen video of audio opneemt). Een andere optie is om de kaart te formatteren of uw apparaat te resetten via sms. Batterij met een capaciteit van 2500 mAh zorgt voor een lang werkende GSM SIM-camera. In de standby-modus kan het tot 12 dagen werken. De spreektijd is maximaal 150-180 minuten. SIM-beveiligingscamera kan ook worden aangesloten op een permanente voeding of POWERBANK, om de gebruiksduur te verlengen in overeenstemming met de capaciteit van de externe batterijlader.

Functies:

  • Spy Camera met GSM-simkaart
  • Besturing via sms-commando
  • Ondersteuning simkaarten van alle operators
  • In standby-modus werkt tot 12 dagen
  • Automatisch terugbellen van de camera naar uw telefoonnummer bij het detecteren van geluid

Specificaties:

Videoresolutie: 320x240
Fotoresolutie: 640x480
Framesnelheid: 10 fps
Videoformaat: AVI
Beeldhoek: 70 °
Audio-opname: ja 6m
Minimale verlichting: 1 Lux
Batterijcapaciteit: 2500mAh
Standby-tijd: 12 dagen
Spreektijd: tot 15-180 minuten
De maximale geheugencapaciteit: 32 GB
Werkfrequentie: GSM850 / 900/1800 / 1900 MHz
Werktemperatuur -20ºC tot + 55ºC

Pakket bestaat uit:

1x GSM SIM pinhole spionagecamera
1x USB-kabel voor voeding
1x 2500mAh batterij
1x Handleiding

Opmerkingen

Andere producten