Over ons

Bedrijf

Efeel.com is een van de grootste internet wederverkopers van camera's - Spy, CCTV, Auto, Beveiligingscamera's. Efeel.com is opgericht in 2009 en heeft zijn hoofdkantoor in Slowakije (centraal Europa). Onze bedrijfsfilosofie is simpel: geef consumenten en bedrijven wat ze willen, wanneer ze het willen. We stoppen nooit met het verbeteren van onze operatie van wereldklasse door onze klanten - en hun behoeften - op de eerste plaats te zetten.

Media Leaders Ltd. heeft een internationaal erkend kwaliteitsmanagementsysteemcertificaat ISO 9001:2015
Klik voor meer info
iso-zertifikat 9001:2008

Producten

We bieden onze klanten honderden producten en onze lijst met productcategorieën en productaanbiedingen groeit elke dag. Klanten van Efeel weten dat ze de beste prijzen en exclusieve aanbiedingen krijgen voor een enorm scala aan producten, zoals beveiligingscamera's, CCTV-camera's, autocamera's, spioncamera's en nog veel meer.

Onze geweldige relaties met alle grote leveranciers betekenen dat onze klanten altijd speciale aanbiedingen voor populaire producten uit elke productsectie zullen vinden. En om onze klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten, maken we het gemakkelijk om beschikbaarheid, prijzen, recensies en beoordelingen te vinden.


Onderhoud

Bij Efeel.com hebben we ons altijd gericht op het helpen van klanten om tijd en geld te besparen. Daarom hebben we geïnvesteerd in het bouwen van een website waarmee ze hun accounts veilig kunnen beheren zonder tussenkomst. Het is de krachtige, 24/7 selfservice-aanpak die ervoor zorgt dat we onze klanten tevreden houden en onze prijzen concurrerend .