Multifunctionele detector voor het detecteren van spionageapparaten

SKU: 09-004 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 78,84 U$
Prijs incl. VAT 94,60 U$
- +

Productomschrijving Multifunctionele detector voor het detecteren van spionageapparaten

Multifunctionele detector voor het detecteren van vele soorten spionageapparatuur . Het zal uitvinden of het de spionagebug in uw mobiele telefoon is. Als het apparaat het zendsignaal opvangt, begint het te fluiten of te trillen en gaan de groene LED's branden. Deze uitstekende gadget is een apparaat dat dient als een GSM-detector, of het nu een spionagebug is of een draadloos signaal in uw huis, kantoor of andere gebouwen.

Bugdetectie-apparaten - Professional CC308 is een apparaat dat wordt gebruikt als een detector voor GSM of bugs van elk draadloos signaal in uw flat, kantoor of andere plaatsen. U kunt online kopen in onze winkel.

Deze speciaal aangepaste machine detecteert ook of je mobiel niet wordt onderschept. Als het apparaat het zendsignaal oppikt, begint het te fluiten of te trillen en gaat de groene LED branden door de intensiteit van het signaal.

  • Prestaties 50mW - 200mW met een detectiebereik van 30-50 cm.
  • Prestaties 300mW - 600mW met een detectiebereik van 100-200 cm.
  • Prestaties 800mW - 1200mW met een detectiebereik van 300-1000 cm.
  • Ingebouwde 1200mAh lithiumbatterij
  • Frequentiebereik 1MHz-3000MHz.
  • Afmetingen: 93 mm * 48 mm * 17 mm
  • Gewicht: 58 gram.

multifunctionele detector van bugs

Multi bugs-detector werkt op alle GSM-frequenties, inclusief draadloze camera's. U kunt er gemakkelijk achter komen dat iemand in uw omgeving belt of dat iemand uw telefoon bedient. Het knipperen van een fluittoon of trilling moet 1 minuut of langer worden voortgezet, en zo ja, dan is het minder zeker dat er via uw telefoon data of audiosignalen worden verzonden. Het apparaat kan gemakkelijk draadloze camera's, luisterbugs en andere draadloze apparaten vastleggen. GSM-detector te koop tegen een goede prijs die u online kunt kopen in onze e-shop. Bekijk ons aanbod en vind wat u zoekt.

Het toestel ondersteunt een aansluiting van oortjes voor het geval je een stille detectie moet doen, dus zonder audio. Het detectiebereik van het GSM-signaal is tot 10 M (afhankelijk van de sterkte van het gedetecteerde GSM-signaal).

Pakket bevat:

1 x Multi-detector van bugs
1 x koptelefoon

Opmerkingen

Andere producten