Mini voicerecorder in sleutelhanger - Hond + 8GB geheugen + koptelefoon

SKU: 09-098 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 100,84 U$
Prijs incl. VAT 121,00 U$
- +

Productomschrijving Mini voicerecorder in sleutelhanger - Hond + 8GB geheugen + koptelefoon

Mini voicerecorder in een sleutelhanger - Hond + 8GB geheugen + koptelefoon. Automatische geluidsdetectie en opname. Spy Spraakrecorder verborgen in speelgoed met 8 GB geheugen voor geheime geluidsopname en stereohoofdtelefoon . Geluidsrecorder - draagbaar, ziet eruit als speelgoed - hondenhanger. De recorder wordt gevoed via de meegeleverde USB-kabel of via een oplaadbare 400mAh-polymeerbatterij, die, wanneer deze volledig is opgeladen , tot 70 uur lang continu spraak en geluid kan opnemen in WAV-formaat. De meegeleverde koptelefoon kan worden gebruikt om audiobestanden af te spelen. Discrete audio-opname overal.

Spionagestem (geluidsrecorder) in een hondvormige sleutelhanger (hanger)

voicerecorder in een hondenhanger

Dankzij het draagbare compacte ontwerp kunt u de voicerecorder altijd gemakkelijk opbergen of verbergen als spionageapparaat, bijvoorbeeld in een zak, zodat u geheime of discrete gesprekken of verschillende audiodetails kunt opnemen. De voicerecorder is de ideale mobiele recorder voor het vastleggen van geluiden over langere afstanden. Het apparaat biedt ook een mp3-spelerfunctie voor uw favoriete nummers, die u via de meegeleverde USB-datakabel naar het apparaat kunt overbrengen.

Automatische geluidsopname - start wanneer een verhoogd geluidsniveau wordt gedetecteerd

voice recorder in een sleutelhanger hond

Digitale voicerecorder verborgen in een speelgoedsleutelhanger 8 GB intern geheugen . Het apparaat biedt 4 functies in één - geluidsopname, mp3-speler, USB-drive, automatische geluidsopname - start wanneer een verhoogd geluidsniveau wordt gedetecteerd . Het is een innovatief apparaat dat een elegant ontwerp combineert en tegelijkertijd een aangenaam ontwerp om al zijn functies te gebruiken. De in de sleutelhanger verstopte digitale dictafoon neemt dankzij de ruisonderdrukking geluid van topkwaliteit op en is daarmee een mooie aanvulling op trainingen, zakelijke bijeenkomsten, zakelijke en andere doeleinden voor het opnemen van gesprekken. Het geïntegreerde geheugen van 8 GB biedt voldoende opslagruimte voor het opnemen van langdurige spraakopnamen, mede dankzij de ingebouwde lithiumbatterij met een capaciteit van 400 mAh, die tot ongeveer 70 uur continu opnemen zal dienen.

mini-spionrecorder in een hondensleutelhanger

De geluidsdetectiefunctie is belangrijk - automatisch opnemen begint wanneer geluid wordt opgenomen

De recorder doet ook dienst als mp3-speler dankzij het geïntegreerde geheugen waar je met een USB-kabel je favoriete nummers op kunt opnemen, of opgenomen gesprekken kunt afspelen en daarna via een koptelefoon kunt beluisteren. Verschillende andere bestanden kunnen worden geüpload naar het geïntegreerde geheugen van 8 GB, zodat de sleutelhanger ook de klassieke functie van een draagbare USB-stick vervult. Dankzij zijn miniatuurafmetingen is de mini-dictafoon een draagbaar en praktisch opnameapparaat dat kan worden gebruikt in verschillende levenssituaties, waar ook een onopvallende manier van geluid opnemen nodig is.

verborgen dictafoon in spraakopname van sleutelhanger

Functies:

Met één druk op de knop opnemen
Geluidsrecorder
Automatische opnamefunctie bij geluidsdetectie
MP3-, WMA- en WAV-speler
USB-flashdrive met 8 GB intern geheugen
Stereo hoofdtelefoon

Specificatie:

Audio-opnameformaat: WAV
Audiokwaliteit: 192KBPS
Kenmerken: audio-opname met één druk op de knop, automatische audio-opname, mp3-speler
Intern geheugen: 8GB
Voeding: ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij 400mAh
Opnametijd (levensduur batterij): tot 70 uur
Ondersteunde formaten voor afspelen: mp3, wav, wma
Afmetingen: 60x43x35mm

Verpakkingsinhoud:

1x digitale dictafoon
1x koptelefoon
1x USB-kabel
1x veter
1x handleiding

Opmerkingen

Andere producten