GSM-onderscheppingsdetector

SKU: 09-003 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 44,91 U$
Prijs incl. VAT 53,90 U$
- +

Productomschrijving GSM-onderscheppingsdetector

GSM-onderscheppingsdetector. De detector kan gemakkelijk draadloze camera's, afluisterapparatuur en andere draadloze apparaten of signalen detecteren en vinden. GMS RF Bug-detector is een apparaat dat dient als een GSM-detector, of het nu gaat om bugs of een draadloos signaal in uw huis, kantoor of andere plaatsen.

Dit speciaal ontworpen apparaat ontdekt ook of je mobiele telefoon niet is afgeluisterd. Als het apparaat het uitzendsignaal oppikt, begint het te fluiten of te trillen en gaan de groene LED's branden volgens de intensiteit van het signaal.

GSM Detector werkt op alle GSM-frequenties, inclusief draadloze camera's. U kunt gemakkelijk zien of iemand in uw omgeving aan het telefoneren is of dat uw telefoon door iemand wordt gemanipuleerd. Knipperen, fluiten of trillen moet minstens ongeveer 1 minuut of langer continu zijn, en het is minder zeker dat via uw telefoon gegevens of audiosignalen worden verzonden. Het toestel kan probleemloos draadloze camera's, luisterbugs of de andere draadloze toestellen detecteren. GSM-detector te koop die u online kunt kopen in onze e-shop voor een acceptabele prijs. Bekijk ons aanbod en vind wat u zoekt.

gsm detector rf bug

Het apparaat ondersteunt ook het aansluiten van een hoofdtelefoon voor het geval u een stille detectie moet uitvoeren, dat wil zeggen zonder enig geluid. Het detectiebereik van het GSM-signaal is tot 10 M (afhankelijk van de sterkte van het gedetecteerde GSM-signaal).

Frequentiebereik: 860-965 MHZ (GSM); 1805-1880MHZ (DCS); 1930-1990MHZ (PCS)

Opmerkingen

Andere producten