FULL HD camera in een ophanghaak met bewegingsdetectie en WiFi

SKU: 10-131 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 119,16 U$
Prijs incl. VAT 143,00 U$
- +

Productomschrijving FULL HD camera in een ophanghaak met bewegingsdetectie en WiFi

FULL HD camera in een ophanghaak met bewegingsdetectie en WiFi ondersteuning. CMOS-sensortechnologie met 12 Mpix en Full HD 1920x1080 resolutie zorgen voor hoogwaardige opname en tracking van de ruimte onopvallend. Op het eerste gezicht lijkt het op een conventionele ophanghaak, maar het verbergt de ingebouwde IR LED-camera waarmee u dag en nacht kunt opnemen in Full HD 1920x1080 resolutie met 25 frames per seconde. De records worden opgeslagen op een micro SD-kaart die tot 32 GB wordt ondersteund en als deze vol is, begint deze de oudste afbeeldingen te overschrijven. De geïntegreerde lithiumbatterij wordt binnen 3 uur tot de volledige capaciteit opgeladen, aangegeven door de fabrikant en zorgt vervolgens voor de werking van het apparaat gedurende 6 uur.

camera in de zee

Dankzij zijn onopvallende uiterlijk is het de ideale oplossing voor huisbeveiliging en bewaking van geheime ruimtes. De ophanghaak is op afstand te bedienen met een mobiele telefoon . Download eenvoudig de relevante BVCAM mobiele app (beschikbaar voor Android/iOS ) op uw smartphone en koppel beide apparaten via een wifi-verbinding. Met app kun je realtime beeld bekijken met geluid opgenomen door de camera in een ophanghaak.

spion powerbank-applicatie met wifi-camera

Je hebt ook een verscheidenheid aan functies tot je beschikking, zoals het maken van foto's, het opnemen van video's, het starten van de opname op het geselecteerde tijdstip en ook het bewaken van beweging . Als de sensor in de hanger beweging in de ruimte vastlegt , wordt u hierover op uw mobiel geïnformeerd in de vorm van een waarschuwing met gemaakte foto of start hij een opname volgens de instelling. Hierdoor heb je op de geheugenkaart alleen belangrijke records vastgelegd.

Technische specificatie:
* Lens: 12 Mega CMOS
* Videoresolutie: 1920*1080
* Videoformaat: AVI
* FPS: 25 frames per seconde
* Kijkhoek: 90°
* Nachtzicht: ja, 4x IR LED
* Bewegingsdetectie - scanafstand: 6m
* Minimale verlichting: 1Lux
* Continue opnametijd: 5-6 uur
* Stroomverbruik: 240mA 3,7V
* Opslagtemperatuur: -20° tot 80°
* Bedrijfstemperatuur: -10° tot 60°
* Bedrijfsvochtigheid: 15-85% RH
* Geheugenkaart: micro SD/TF-kaart
* Geheugenkaart - maximale capaciteit: 32 GB
* USB-interface: USB1.1/2.0
* Telefoonbesturingssystemen: Android/iOS

Verpakkingsinhoud:

1x Camera in de ophanghaak
1x USB-gegevenskabel
1x Gebruikershandleiding

Opmerkingen

Andere producten