Digitale voicerecorder in een elegante hanger 8GB geheugen + mp3-speler met geluidsdetectie

SKU: 09-099 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 100,84 U$
Prijs incl. VAT 121,00 U$
- +

Productomschrijving Digitale voicerecorder in een elegante hanger 8GB geheugen + mp3-speler met geluidsdetectie

Digitale voicerecorder in een elegante hanger 8GB geheugen + mp3-speler met geluidsdetectie. 4 in 1 apparaat - geluidsopname, mp3-speler, USB-schijf, automatische geluidsopname. Compacte voicerecorder 142x15mm, dictafoon heeft stereo koptelefoon voor geheime geluidsopname. Geluidsrecorder - draagbaar, ziet eruit als een sleutelhanger. De recorder wordt gevoed via de meegeleverde USB-kabel of via een oplaadbare Li-Polymer-batterij, die, wanneer deze volledig is opgeladen , tot wel 58 uur lang onafgebroken spraak- en geluidsopnamen in WAV-formaat mogelijk maakt. Met de meegeleverde koptelefoon speel je audiobestanden af. Discrete audio-opname overal.

Spy Audio call recorder (geluid) - hanger aan de hals

Spy Audio call recorder (geluid) - hanger aan de hals

Elke opname wordt opgeslagen onder een naam met de huidige datum en tijd - dit zal helpen om gemakkelijk een specifieke opname te vinden. Dankzij het draagbare compacte ontwerp kunt u uw voicerecorder altijd gemakkelijk opbergen en opnemen als spionageapparaat, bijvoorbeeld in uw zak, zodat u geheime of discrete gesprekken of verschillende audiodetails kunt opnemen. De voicerecorder is de ideale mobiele recorder voor het vastleggen van geluiden over langere afstanden. Het apparaat biedt ook een MP3-spelerfunctie voor uw favoriete nummers, die u via de meegeleverde USB-datakabel naar het apparaat kunt overbrengen.

nek hanger audio voice recorder

Digitale voicerecorder in een elegante sleutelhanger 8GB intern geheugen. Het apparaat biedt 4 functies in één - geluidsopname, mp3-speler, USB-drive, automatische geluidsopname - start wanneer een verhoogd geluidsniveau wordt gedetecteerd . Het is een innovatief apparaat dat een elegant design combineert met tegelijkertijd een prettig design om al zijn functies te gebruiken. De in de sleutelhanger verstopte digitale dictafoon neemt dankzij de ruisonderdrukking geluid in topkwaliteit op en is daarmee een mooie aanvulling op trainingen, zakelijke bijeenkomsten, zakelijke en andere doeleinden voor het opnemen van gesprekken. Het geïntegreerde geheugen van 8 GB biedt veel opslagruimte voor het opnemen van langdurige spraakopnamen - tot 96 uur opname, mede dankzij de ingebouwde lithiumbatterij, die goed is voor ongeveer 58 uur continu opnemen.

Batterijduur van 58 uur

De geluidsdetectiefunctie is belangrijk - de automatische opname start wanneer er geluid wordt opgenomen

De recorder doet ook dienst als mp3-speler dankzij het ingebouwde geheugen waarop u met een USB-kabel uw favoriete nummers kunt opnemen of opgenomen gesprekken kunt afspelen en vervolgens via een hoofdtelefoon kunt beluisteren. Op het ingebouwde geheugen van 8 GB kunnen diverse andere bestanden worden geüpload, zodat de pen ook de klassieke functie van een draagbare USB-stick vervult. Dankzij zijn miniatuurafmetingen is de mini-dictafoon een draagbaar en praktisch opnameapparaat dat in verschillende levenssituaties kan worden gebruikt, waarbij ook een onopvallende manier van opnemen van geluid nodig is.

geluidsdetectie - automatische spraakopname - spionagerecorder

Functies:

Begin met opnemen met één knop
Geluidsrecorder
Automatische opnamefunctie bij geluidsdetectie
Speler van MP3-, WMA- en WAV-formaten
USB-stick met 8 GB intern geheugen
Stereo koptelefoon

Specificatie:

Audio-opnameformaat: WAV
Kenmerken: audio-opname met één druk op de knop, automatische audio-opname, mp3-speler
Intern geheugen: 8GB
Voeding: ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij
Opnametijd (geheugencapaciteit): tot 96 uur
Opnametijd (batterijduur): tot 58 uur
Ondersteunde formaten voor afspelen: mp3, wav, wma
Frequentie: 48KHZ
Kwaliteit: 192KBPS
De kleur zwart
Afmetingen: 142x15mm

Verpakkingsinhoud:

1x digitale dictafoon
1x koptelefoon
1x USB-kabel
1x handleiding

Opmerkingen

Andere producten