Beveiliging ingesteld in auto DOD RC500S met GPS en DUAL 1080P camera

SKU: 55-036 Ik heb een vraag
Fabrikant DOD
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 366,66 U$
Prijs incl. VAT 440,00 U$
- +

Productomschrijving Beveiliging ingesteld in auto DOD RC500S met GPS en DUAL 1080P camera

Beveiliging ingesteld in auto DOD RC500S met GPS en DUAL 1080P camera , die twee lenzen heeft met FULL HD-resolutie in ongeëvenaarde kwaliteit met een opnamesnelheid van 30 fps. De DUAL-camera detecteert in 1080P-resolutie en met een effectief polarisatiefilter (elimineert lichtreflecties) neemt de set de scène voor en na het voertuig waar . Beeldcompressie H.264, MOV-bestand, een datastroom van ca. 15 Mbps voor elk kanaal. Een minuut bij de resolutie van 1080p 30fps video van één kanaal is ongeveer. 110MB.

Rc500s dubbele camera

De cameraset heeft een groothoeklens van maximaal 145° camera aan de voorkant en 140° camera aan de achterkant, zodat je een echt groothoekbeeld rond je auto hebt, waarbij de parameters van het visoog worden benaderd. Het gebruik van de camera aan de achterkant is optioneel, de camera aan de voorkant kan ook afzonderlijk worden gebruikt . In termen van puur optische parameters is de DOD RC500S gelijk aan de DOD LS500W (en vice versa). Er is ook een optie om het beeld 180° rond te draaien voor de camera aan de voor- en achterzijde (camera kan "down head" worden gemonteerd).

De camera aan de voorkant is uitgerust met de gloednieuwe SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291-sensor, die zelfs in volledige duisternis een revolutionaire nachtmodus biedt! Ingebouwde supercondensator in plaats van Li-Ion batterij - voor nog betere weerstand en levensduur van de camera.

Technologisch gezien is dit de "next generation" autocamera - met de nieuwste technologieën (optica, microchips, functies) die de automarkt biedt.

Het vlaggenschip van het DOD-bedrijf - een nieuw concept van SMART-autocamera

Gecertificeerde camcorder voor gebruik in de hele EU (dwz in Oostenrijk, Duitsland en andere lidstaten). Ze voldoen aan de criteria van technische normen en kunnen in het voertuig worden gebruikt.


De DOD RC500S heeft een elegante en discrete, cilindrische vorm met echt mini-afmetingen waarmee hij de camera aan de voorkant dicht bij de spiegel aan de bovenkant van de voorruit kan installeren. Door deze positie verstoort het het zicht niet en is het van buitenaf absoluut onopvallend. De achteruitrijcamera met een compact formaat van slechts 7,5 cm is bevestigd met een 3M houder met plakband. De kabelverbinding tussen de camera's is ongeveer 5,5 m lang. De DOD RC500S kan worden aangesloten op een 12/24V voeding, dus het is mogelijk om hem behalve de auto ook voor andere voertuigen, vrachtwagens of bussen te gebruiken. De camera aan de voorkant kan ook eenvoudig op de voorruit van de auto worden bevestigd met een 3M-klevende houder die eenvoudig aan de camera kan worden bevestigd. DOD wordt ook geleverd met een zeer handig accessoire - een instelbaar circulair polarisatiefilter dat gereflecteerd licht effectief vermindert.

Ondersteuning voor micro SD-kaarten tot 128 GB (ongeveer 18 uur opnemen van beide camera's - 9 uur voor één kanaal)


Dubbele camera rc500s

De opname wordt met beide camera's opgenomen en gecombineerd met een hoge ISO-gevoeligheid tot 12800, zodat u zelfs bij slechte lichtomstandigheden de omgeving van de auto in de gaten kunt houden. Deze functie is een belangrijke veiligheidsbonus bij het bewaken van uw auto tijdens uw afwezigheid. Dit maakt de nieuwe DOD RC500S een nieuwe leider in de markt van de veiligheid, niet alleen met de video-opname van de rit maar ook met het bewaken van de auto tijdens uw afwezigheid .

Een groot voordeel is het verbeterde parkeermodussysteem van de nieuwe generatie dat begint met opnemen 15 seconden voordat het beweging detecteert. Dit zorgt ervoor dat u van het begin tot het einde kunt vastleggen wat er is gebeurd van zowel de camera's voor als achter het voertuig. Als je verder rijdt, schakelt de camera terug naar opnemen in de loop-modus.

De leider op de markt van autoveiligheid en monitoring

Parkeermodus DOD rc500s camera

De camcorder ondersteunt micro SD-kaarten tot 128 GB (standaardcamera's tot 32 GB). Bij een ongeval, hard remmen of kantelen van de auto beschikt de cameraset over de G-sensor functie, die de bestanden beschermt tegen de impact. In een noodgeval kunnen gebruikers een bestaand bestand ook handmatig beschermen door lang op de "SOS"-knop te drukken. De FULL HD autocameraset met geavanceerde WDR 2.0-technologie en WiFi-connectiviteit is uw betrouwbare metgezel op de weg.

Dual RC500S autocamerakit met FULL HD en WIFI-ondersteuning

Een slimme DOD (Android / iOS) applicatie voor smartphones of tablets, waar je na het koppelen via wifi je video's van de rit kunt afspelen, je huidige positie kunt volgen via google maps, of je camera-instellingen kunt wijzigen.
Wifi-ondersteuningsapp dod rc500s
Producteigenschappen:
  • 1080p HD-video-opname
  • Brede kijkhoek - 145° camera aan de voorkant, 140° camera aan de achterkant
  • G-sensor bescherming van bestanden
  • SOS-functie - Vergrendelfunctie
  • Parkeerbewaking
  • Geavanceerde WDR 2.0-technologie
  • Wifi verbinding
  • Effectief instelbaar circulair polarisatiefilter
Dubbele FULL HD 1080p video-opname
Het voor- en achteraanzicht van uw voertuig worden opgenomen in 1080p-kwaliteit in hoge FULL HD-resolutie. Bovendien wordt het beeld vastgelegd met de ultrabrede kijkhoek van de 145° camera aan de voorkant en 140° achteruitkijkcamera voor totale bescherming.

Rc500s full hd-resolutie

Uitgebreid ISO-bereik tot 12800
De DOD RC500S heeft een nieuwe Sony STARVIS CMOS-sensor met verbeterde gevoeligheid, niet alleen bij normale verlichting, maar ook bij slechte lichtomstandigheden. Verbeterd bereik verhoogt de helderheid van snel bewegende objecten 's nachts. De camera kan nu nog meer details vastleggen bij extreem weinig licht.

Rc500s iso 12800

Geavanceerde WDR 2.0-technologie
Verbluffende video bij elk licht en uitgebalanceerde belichting in alle omstandigheden. Maakt nachtopnamen helderder en vermindert de blootstelling aan licht om het mooiste beeld te krijgen.

Rc500s wdr-technologie

Groot f/1.6 diafragma, hoge prestaties bij weinig licht
Groot diafragma reflecteert de hoeveelheid licht die op de sensor valt tijdens het fotograferen. Hoe groter het diafragma (tkleiner getal f), hoe meer licht er in de camerasensor wordt opgevangen. Met het breedste diafragma, dat 66% groter is dan de concurrentie op de markt, produceren DOD-camera's het scherpste beeld.

Rc500s voor- en achter diafragma f/1.6

6G scherpe glazen lens
De scherpe lens met 6 elementen, gemaakt van zes glaslagen, zorgt voor een verbluffend, schoon en onvervormd beeld

Rc500s 6g glazen lens

Brede beeldhoek 145°
Beeld vastleggen met een brede kijkhoek van 145° voor optimale dekking en helderheid. De frontcamera is uitgerust met een extreem groothoeklens, wat het opnamebereik vergroot, omdat het panoramische zicht van de voorkant van het voertuig alle kanten zonder vervorming (dus geen vervormd beeld) vastlegt.

Rc500s brede kijkhoek

Instelbaar circulair polarisatiefilter - vermindert effectief gereflecteerd licht
Het instelbare filter elimineert de verblinding van de voorruit en verhoogt tegelijkertijd de verzadiging. Vermindert ongewenste reflecties en overmatige blootstelling of polariserende effecten om de hoogste beeldkwaliteit te garanderen en uw lens te beschermen.

Rc500s lens polarisatiefilter

WiFi-verbinding - bekijken op afstand met gratis applicatie
U hoeft niet meer te wachten als u spannende momenten wilt afspelen. U hoeft alleen bestanden van de in de camera geplaatste geheugenkaart rechtstreeks naar uw smartphone/tablet over te zetten of te visualiseren via de DOD APP.

Rc500s wifi-verbinding

Parkeerbewaking
Ook bij het parkeren en verlaten van de auto zult u tevreden zijn met deze parkeerbewaking. Verbeterde parkeermodus , die automatisch start 10 minuten na het verlaten van het voertuig. Als u verder rijdt, schakelt de camera in de loop terug naar de opnamemodus. Met de SONY STARVIS-sensor kunt u ook genieten van het revolutionaire nachtzicht voor de camera aan de voorkant en zelfs in volledige duisternis.

dod Rc500s parkeerbewaking

In het geval van bewegingsdetectie van de camera aan de voor- of achterzijde , of bij een crash, begint het met het opnemen van video en vergrendelt het bestand. De camcorder begint 15 seconden met opnemen voordat de beweging wordt gedetecteerd of de impact, wat ervoor zorgt dat u van het begin tot het einde vastlegt wat er is gebeurd. Voorwaarde is dat de camera gevoed moet worden via een auto-accu met behulp van een set kabels voor permanente installatie in het voertuig DOD DP4.

Je kunt hier in deze video zien hoe de verbeterde parkeermodus werkt:

GPS-processor met 10 Hz snelheid
Geïntegreerd met de snelste 10 Hz-snelheids-GPS, die nauwkeurigere gegevens over de locatie en snelheid van het voertuig registreert. Hiermee kunt u uw route op een kaart opnemen terwijl u de video's in de DOD-speler bekijkt. Het is momenteel de snelste GPS-update die in camcorders wordt gebruikt.

Rc500s gps-processor

DOD GPS-speler V2.0
De nieuwe versie van DOD GPS Player 2.0 met verbeterde gebruikersinterface is zelfs met meer duidelijkheid. Het geeft FULL HD-video-opnamen weer met realtime gegevens zoals voertuigsnelheid, gps-coördinaten, overbelasting. De internetverbinding toont de huidige locatie van het voertuig op Google maps.

Rc500s dod-speler

Detectie van snelheidsradar
Het systeem herinnert je eraan dat je in de buurt bent van de locatie met een snelheidslimiet en waar een radar kan worden geplaatst, zodat je kunt vertragen. Vermijd valstrikken en houd uw rit altijd onder controle.
* Momenteel ondersteunt het systeem de volgende landen: VS, CA, VK, NO, PL, NL, BE, AU.

Synchronisatie van tijd en datum
Automatische tijdkalibratie, onafhankelijk van handmatige tijdinstelling. Met een ingebouwde GPS-processor met 10x snelheid kan hij de lokale tijd nauwkeurig kalibreren en automatisch opslaan in het camerageheugen.

G-sensor bescherming tegen impact
Bij een ongeval, een noodstop of het kantelen van een auto, worden automatisch alle opgeslagen en actuele gegevens beveiligd. Met deze functie worden bestanden niet verwijderd of overschreven, zelfs niet bij opname in een tijdlus.

Handmatige bestandsvergrendeling - SOS-beveiliging
In geval van nood kunnen gebruikers een bestaand bestand beschermen door lang op de "SOS"-knop te drukken, waardoor het bestand uit de opnamelus blijft en beschermt tegen overschrijven door andere bestanden.

Automatisch opnemen en afsluiten
Nadat het voertuig is gestart, begint de camera automatisch met opnemen. Wanneer u de motor uitzet, wordt de camera automatisch uitgeschakeld zonder op een knop te drukken.

Loop-opname - Cyclische opname
Wanneer de opslagruimte op de geplaatste microSD-kaart vol is, kan deze automatisch oudere bestanden overschrijven met nieuwe, zodat de bestanden voortdurend opnieuw worden verwijderd.

Ondersteunt 128 GB Micro SD-kaarten
4x hogere geheugencompatibiliteit in vergelijking met oudere cameramodellen, ondersteunt tot 128 GB micro SD met meer dan 18 uur opname.

Product specificaties:
Videoresolutie: camera aan de voorkant: 1920x1080 @ 30 fps, achter 1920x1080 @ 30 fps
Sensor: SONY STARVIS CMOS-sensor
Groothoek frontlens: 145°
Groothoek achterlens: 140°
Diafragma voorzijde: f/1,6
Achterste diafragma: f /1.6
ISO-gevoeligheid: tot ISO 12800
Videoformaat: MOV
Opnamemedia: Micro SDHC/SDXC klasse 10 (tot 128 GB)
Audio: microfoon en monospeaker (meegeleverd)
Batterij: supercondensator
Ingangsvermogen: 5V 1,5A
Afmetingen camera voorzijde: 122 (D) * 35,8 (B) * 60,6 (V) mm
Afmetingen achteruitrijcamera: 75,2 (D) * 26 (B) * 38,8 (V) mm
Gewicht camera aan de voorkant: 120 g
Gewicht achteruitrijcamera: 41 g
Bedrijfstemperatuur -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Meegeleverde accessoires:

1x Profi autocamera DOD RC500S met zelfklevende houder
1x achteruitrijcamera met zelfklevende houder
1x CPL-filter
1x Autolader 12-24V (4M Verlengkabel)
1x Verbindingskabel naar achteruitrijcamera (5M)
1x Kleefset voor camerahouder
1x Handleiding

Rc500s-accessoires

Opmerkingen

Andere producten