Spy camera USB flash drive met HD video + geluidsopname en bewegingsdetectie

SKU: 10-621 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 76,09 U$
Prijs incl. VAT 91,30 U$
- +

Productomschrijving Spy camera USB flash drive met HD video + geluidsopname en bewegingsdetectie

Spy camera USB flash drive (sleutel) met HD video + geluid verborgen opname en bewegingsdetectie, met ondersteuning voor een SD kaart tot 32GB. De USB-stick werkt ook als spionage verborgen HD-camera met video en microfoon. Deze draagbare kleine spionagecamera in zakformaat is erg handig om mee te nemen en is volledig onopvallend in de vorm van een USB-stick. Deze minicamera kan voor vele doeleinden worden gebruikt , van spionagebehoeften, persoonlijke beveiliging, professionele bewaking of onopgemerkte bewaking .

Houd bijvoorbeeld uw ontrouwe partner, kinderen, huurder, huisgenoot , oppas, grootouders, werknemers in de gaten, thuis, in de slaapkamer, in het hotel, op de slaapzaal, op het werk, op kantoor, in het ziekenhuis of ergens anders.

Spy camera in USB stick (flash drive key) met HD video + audio opname

Spionagecamera in een USB-sleutel (flashdrive) met HD-video + geluidsopname

Multifunctioneel apparaat - verborgen camera, het apparaat kan worden gebruikt voor fotografie, video-opname, webcamera en TF-kaartlezer. Naast de ingebouwde accu kun je ook een draagbare powerbank of USB-oplader aansluiten om continu door te werken . De camera kan zelfs tijdens het opladen opnemen. De camera heeft ook opname met bewegingsdetectie . De USB-schijfcamera heeft een HD-videoresolutie van 1280x960 pixels , waardoor u een helder beeld en video met hoge resolutie krijgt, het apparaat heeft een ingebouwde microfoon . Met een externe SD/TF-kaart met een opslagcapaciteit tot 32 GB kan het helpen om verschillende soorten gegevens op te slaan, video wordt opgeslagen in AVI-formaat en foto's in JPG-formaat . De werktijd van de batterij is ca. 60 minuten per oplaadbeurt (met een externe batterij kun je de levensduur van de batterij meerdere keren verlengen).

USB FLASH DISK Spionage- of beveiligingscamera met een opslagcapaciteit tot 32 GB micro sd

Spycamera met USB-stick en microfoon

Een mini-spionagecamera met een ingebouwde oplaadbare batterij die tot een uur ononderbroken opnames per batterijlading kan bieden, en kan snel worden opgeladen vanaf elke pc of USB-poort. Het kan ook worden opgeladen tijdens het opnemen van video.
De HD beveiligingscamera heeft maar één knop om te bedienen en drie stappen om op te nemen. Vergeet niet om voor het eerste gebruik volledig op te laden en ervoor te zorgen dat er een SD-kaart in de USB-drive is geplaatst. Ondersteunt TF/SD-kaarten met een capaciteit tot 32 GB (niet inbegrepen).

Mini spy camera usb-stick flash drive

Product specificaties:

De camera werkt niet zonder geheugenkaart, de USB-schijf heeft geen eigen opslagruimte, plaats voor gebruik een TF/SD-kaart
Laad de camera voor het eerste gebruik volledig op (ongeveer 3 uur).
De verkeerde richting van het plaatsen van de geheugenkaart zal ook resulteren in de onmogelijkheid om video op te nemen of foto's te maken, en de computer kan deze niet herkennen.
In de stand-bymodus en zonder op een knop te drukken, schakelt de minicamera na een minuut automatisch uit om energie te besparen.


Functies:

Eenvoudige bediening
Elegant ontwerp
Compacte maat
Lichtgewicht en draagbaar
Met bewegingsdetectie
Ingebouwde oplaadbare batterij
Het kan worden gebruikt als een pc-camera
In staat om een foto, video te maken
Ingebouwde microfoon
Ondersteuning voor SD/TF-kaarten tot 32 GB

Specificaties:

Videoformaat: AVI
Beeldformaat: JPG
Videoresolutie: 1280 x 960
Videoframesnelheid: 30 frames per seconde
Fotoresolutie: Max. 1600x1200
Werktijd batterij: ca. 60 minuten
Laadspanning: DV-5V
Poorttypen: USB 2.0
Opslagtypes: TF/SD-kaart (niet inbegrepen, tot 32GB)
Microfoon: ingebouwd
Tijd-/datumstempel in video: ondersteuning
De kleur zwart
Afmetingen (L x B x D): 48 x 18 x 12 mm

Het pakket bevat:

1x USB schijf met camera
1x USB-kabel
1x Hangende sleutelhanger
1x Gebruiksaanwijzing

Opmerkingen

Andere producten