Spy Bluetooth-oortelefoon SET - Oortelefoon met GSM-pen + Nano SIM-ondersteuning

SKU: 09-117 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 155,84 U$
Prijs incl. VAT 187,00 U$
- +

Accessoires

Productomschrijving Spy Bluetooth-oortelefoon SET - Oortelefoon met GSM-pen + Nano SIM-ondersteuning

Spy bluetooth oortje SET - Oortelefoon met GSM pen + Nano SIM ondersteuning​ - beste mini onzichtbare spionage oordopjes - testhulp voor studenten, maar ook voor andere doeleinden. GSM-pen voor SIM-kaart met spionagehandset - onopvallend afluisteren en communiceren via mobiele telefoon met een andere persoon. Ieder van ons kent situaties in het leven waarin u het op prijs zou stellen dat iemand u adviseert, u helpt in een moeilijke situatie zonder dat iemand het weet.  

Het is bedoeld voor studenten tijdens examens, voor zakenmensen tijdens zakelijke onderhandelingen en in andere situaties. Het verbeterde model van de spionagehandset is een revolutionair apparaat waarmee u op afstand verbinding kunt maken met iemand via uw mobiele telefoon, maar zonder dat iemand het merkt. Het activeren van het apparaat is heel eenvoudig. Plaats de simkaart in de gsm-pen en schakel het apparaat in.

Spionage oortje voor examen spieken met GSM pen + Nano SIM ondersteuning

Spionage oortje voor examen spieken met GSM pen + Nano SIM ondersteuning

Plaats de pen in de buurt van het oorstukje om de zender (pen) met het oorstukje te koppelen en steek het mini-oorstukje in het oor. Een signaal wordt draadloos naar de handset gestuurd, waar het signaal wordt omgezet in spraak. Het hele apparaat is draadloos en dus absoluut onopvallend.   Voor de communicatie wordt een gevoelige microfoon gebruikt, die direct in de pen is ingebouwd. Nadat u de simkaart hebt gebeld, accepteert het apparaat automatisch de oproep en kunt u de communicatie starten.

Spy oordopjes - Micro Earpiece draadloos en onzichtbaar

Spy-oordopjes - Micro-oordopje - draadloos en onzichtbaar

Deze spionagepen dient ook als een volwaardige schrijfpen, waardoor de stealth wordt vergroot. De handset wordt gevoed door één miniatuur knoopcelbatterij. Je steekt de oortjes eenvoudig in de gehoorgang van je oor. Aan de handset is een doorschijnend haakje bevestigd, waarmee je de handset net zo gemakkelijk van je oor haalt. Om de handset nog gemakkelijker te hanteren , bieden we magnetische pincetten aan in onze e-shop. De pen heeft een ingebouwde oplaadbare batterij met een capaciteit van 300mAh , die wordt opgeladen met een micro-USB-kabel.

spionnenpen en spionnenoortjespion oortje + simkaartpen

Specificaties:

Soort simkaart: Nano-simkaart
Ingebouwde microfoon: ja, met een gevoeligheid van 38dB - hij vangt ook gefluister op
Bereik: tot 60 cm
GSM-netwerken: 850/900/1800/1900 Mhz (werkt wereldwijd)
Voeding van de pen: ingebouwde oplaadbare batterij met een capaciteit van 300mAh
Levensduur batterij: tot 4 uur
Handsetbatterij: 1,55 V (337 SR 416SW) Batterijduur tot 5 uur
De GSM-pen bevat een 15W versterker


Verpakkingsinhoud:

1x Spy headset met batterij
1x GSM-pen
1x Handleiding

Opmerkingen

Andere producten