DOD LS430W Auto DVR met GPS

SKU: 55-012 Ik heb een vraag
Fabrikant DOD
Beschikbaarheid van producten uitverkocht
Sorry, maar dit product is uitverkocht. Dit product is niet langer verkrijgbaar.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 160,41 U$
Prijs incl. VAT 192,50 U$

Productomschrijving DOD LS430W Auto DVR met GPS

DOD LS430W Auto DVR met GPS geeft u FULL HD-videokwaliteit met een resolutie tot 1920x1080. Het heeft een 2,7-inch 16:9 TFT LCD-scherm voor eenvoudige weergave en video-instellingen. De camera kan eenvoudig op de voorruit van de auto worden gemonteerd via een zuignap met een beugel. Het beschikt over een ingebouwde G-sensor die automatisch alle opgeslagen bestanden beschermt in de crash, noodstop of kanteling van de auto.U zult zeker het Tsjechische menu waarderen voor comfortabele instellingen van de camera.

De camera heeft een Smart Over Speed-waarschuwing. Stel uw snelheid in en zodra u de snelheidslimiet overschrijdt, herinnert het alarm u eraan: "Vertragen, u rijdt te snel." Het heeft ook een brede kijkhoek van 140 ° , het registreert de weg vooruit, en aan beide kanten, automatische tijdkalibratie met behulp van GPS, HUD- kompasweergave , HUD -snelheidsweergave. U zult de functie GPS Logger -functie verwelkomen, wat betekent dat u het record van uw rit (GSP-locatie, huidige snelheid, video) op uw pc kunt bekijken met de meegeleverde software. Ideaal voor bedrijven voor de controle van het rijden van werknemers, beroepschauffeurs etc.

De nieuwe WDR-technologie - video van hoge kwaliteit bij elke verlichting

wdr-technologie

Met bewegingsdetectie- opname kunt u automatisch beginnen met opnemen wanneer het voertuig in beweging is, zonder op een knop te drukken. Het is ook mogelijk om de opname te starten bij het starten van de auto. Met de nieuwe camera DOD LS330W hoef je je geen zorgen te maken dat de geheugenkaart vol is, de camera is voorzien van een functie tijdloop. Als de capaciteit van de micro-sd-kaart vol is, zal de camera oudere opnames automatisch overschrijven door nieuwere. Ingebouwde HDMI -connector werkt als video-uitgang en opgenomen videobestanden kunnen worden gedownload naar een pc via USB of rechtstreeks vanaf een microSD -geheugenkaart.

F1.6 groot diafragma van de lens - superprestaties bij weinig licht, het betekent ook dat uw "Nachtvideo's" perfect zichtbaar zijn.

dod-camera F1.6

Het nieuwste model LS430W DOD vertegenwoordigt de beste autocamera op de markt.

Producteigenschappen:

 • Krachtige WDR-technologie - video van hoge kwaliteit bij elke verlichting
 • F1.6 groot diafragma - superprestaties bij weinig licht
 • Een camera met GPS-logger
 • 140 ° brede kijkhoek
 • Automatische kalibratietijd
 • HUD-kompasweergave
 • HUD-snelheidsweergave
 • Slimme waarschuwing voor te hoge snelheid
 • 6G scherpe glazen lens, brede kijkhoek
 • Wachtwoord beveiliging
 • Full HD 1080p
 • 2.7 "16:9 breedbeeldscherm
 • G-sensor - automatische bestandsbeveiliging
 • SOS-functie - bestandsvergrendeling
 • Opname automatisch starten
 • Bewegingsdetectie opname
 • Opnemen in een lus, de tijd en datum markeren


Voordelen en innovatieve functies van DOD LS430W camera:

6 g-lens 6G scherpe glazen lens. Het is gemaakt van 6 lagen glas, waardoor je ongelooflijk heldere en onvervormde beelden, duidelijkere details (platen, verkeersborden, etc.) kunt opnemen.
HD CMOS-sensor 1080p FULL HD video-opname en superHD megapixel CMOS-beeldsensor. Of het nu dag of nacht is, hij kan altijd perfect opnemen.
f 1.6-lens Het legt meer gedetailleerde opnamen vast van het nieuwe diafragma F1.6 - het effect van opnamen bij weinig licht. Het maakt betere nachtopnamen dan F2.0 en registreert duidelijke details zoals kentekenplaten, verkeersborden en andere.
Wachtwoord beveiliging Wachtwoord beveiliging. Met deze functie kan de eigenaar met een wachtwoord beveiligde bedieningsinstellingen of andere operationele instellingen de video- of afbeeldingsgegevensbestanden wijzigen of verwijderen.
hud kompas HUD-kompasweergave. Bereikt 5 keer snellere GPS-update. Het elektronische kompas geeft realtime weer op het scherm met de mogelijkheid om aan te geven in welke richting je gaat.
te hard rijden Slimme waarschuwingen voor snelheidsovertredingen. Stel uw eigen tempo in en wanneer de snelheid wordt overschreden, zal het alarm automatisch de verhoogde snelheid waarschuwen.
snelheidsweergave: HUD-snelheidsweergave. Bereikt 5 keer snellere GPS-update. Snelheid wordt op het scherm weergegeven in km / h
automatische kalibratie Automatische kalibratietijd. Ontvangt GPS-signalen en registreert de "tijd" en de datum "en slaat automatisch op in Autochambers.
G sensor G-sensor gegevensbescherming bij impact.
Bij een botsing, noodstop of kantelen beschermt de auto automatisch alle opgeslagen en live videobestanden. Via deze functie worden de belangrijke bestanden niet in een time-warp verwijderd of overschreven door de opname.
sos vergrendelingsbestand
SOS-beveiliging. In geval van nood kunnen gebruikers het bestaande bestand beschermen, druk lang op de "SOS"-optie om het bestand uit de opnamelus te bewaren om het te overschrijven.
2.7 TFT LCD-scherm Display 2,7" TFT LCD 16:9. Heeft een groter weergavegebied is 16:9 breedbeeld en biedt meer ruimte voor het afspelen van video.
Groothoekbeeld De brede kijkhoek van 140 °, registreert de gebeurtenissen vóór het voertuig
en zijkanten.
Bewegingsdetectie Bewegingsdetectie opname. Het opnemen van video start automatisch wanneer het voertuig in beweging is, zonder op een knop te drukken.
autoprepis-gegevens Automatisch overschrijven van gegevens - tijdlus. Als de capaciteit wordt ingebouwd, overschrijft de micro-sd-kaartcamera in de auto automatisch oudere opnames later.
automatisch starten opname Automatische bediening - en begin met opnemen. Na het starten begint de auto automatisch met opnemen en na 5 seconden na het uitschakelen wordt het opnamebestand opgeslagen en automatisch uitgeschakeld.


Gebundelde software voor het beheren van DOD-camera's met GPS (GPS-locatie)

gps-software dod
Product specificaties:

Video resolutie:
1920x1080 @ 30 frames per seconde
1280x720 @ 30fps
1280x720 @ 60 frames per seconde
848x480 @ 30fps
640x480 @ 30fps
Sensor: 3 megapixel 1/3 "CMOS
Groothoek 140 °
Weergave 2,7" TFT LCD 16:9
MOV-videoformaat
Beeldformaat: JPEG HD-uitvoer
Videoformaat AVI

Video uitgang:
HDMI: CTS1.2-compatibel, ondersteuning
1080p/720p/WVGA/VGA-uitvoermodus
Samenstelling NTSC / PAL
Beeldresolutie: 1.3, VGA, 2M, 3M, 5M, 8M, 10M, 12M
Opnamemedia: Micro SDHC / MMC-kaart (tot 32G)
Audio-uitgang: Luidspreker (mono)
Audio-ingang: microfoon
Sluiterknop Elektronische sluiter
Sluitertijd 1/2 - 1/1000 seconden
Aansluiting via USB-poort 2.0/HDMI/TV
3.7V 500mAh lithium-ionbatterij
Hoge snelheid USB 2.0
Voeding: 5V 1A
Afmetingen: 112,4 (d) x 65 (B) x 32,8 (H) mm
Gewicht: 97 gram
Bedrijfstemperatuur: -30 ° C ~ 80 ° C

Meegeleverde accessoires:

1x DOD LS430W Auto DVR met GPS
1x autolader
1x beugel
1x zuignap
1x USB-kabel
1x HDMI-kabel
1x Gebruikershandleiding

Autokamers met gps

Opmerkingen

Andere producten