De bug - draadloze afstandsbediening afstandsbediening tot 500m

SKU: 09-043 Ik heb een vraag
Fabrikant OEM
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 82,50 U$
Prijs incl. VAT 99,00 U$
- +

Productomschrijving De bug - draadloze afstandsbediening afstandsbediening tot 500m

De bug - draadloos afstandsbediening afluisteren tot 500 m​. Het gebruik van het apparaat is echt veelzijdig, of het nu gaat om een ​​gesprek tussen mensen of het bewaken van werkruimten of andere signaleringsapparatuur in de kamer.

Luisterapparaat voor het opnemen van de gesprekken binnen een straal van 500 m. Eenvoudig maar effectief draadloos spionageapparaat voor het onderscheppen van gesprekken of andere omgevingsgeluiden. Het is een draadloos apparaat waarmee je tot op 500 meter afstand naar geluiden kunt luisteren. In het geval van huizen of andere gebouwen is de effectieve onderscheppingsafstand 300 meter.

Bediening met het apparaat is absoluut eenvoudig voor iedereen. Plaats eenvoudig de zender met aangesloten batterij op de gewenste locatie, zet het ontvangende apparaat aan met aangesloten koptelefoon en u kunt luisteren naar wat er rondom de zender gebeurt. De kwaliteit van de ontvangen audio kunt u eenvoudig verhogen door het kanaal op de ontvanger af te stemmen. Het onderscheppingssignaal kan ook worden verbeterd door de antenne op het zendende apparaat te draaien. Het luistersignaal kan ook worden versterkt door de antenne op het zendapparaat op de juiste manier te draaien.

de bug - luisteren naar gesprekken

Het gebruik van het apparaat is echt veelzijdig. Dankzij hoogwaardige microfoon, geïntegreerd zendapparaat, kunt u geluid van hoge kwaliteit ontvangen, of het nu gaat om een ​​gesprek tussen mensen, het bewaken van werkruimten of andere signaalapparatuur in de kamer.

Product specificaties:

Afmetingen ontvanger: 78,8 mm × 50 mm × 16,5 mm
Gewicht ontvanger: 53 g (met batterij)
Bedrijfsspanning: 3,7V
Bedrijfsstroom: 20-30 mA
Afmetingen van de zender (microfoon) 27 mm x 19,5 mm x 15 mm
Zender Gewicht: 10 g (zonder batterij)
Zenderspanning: 9 V
Zenderstroom: 15-40 mA


Accessoires:

1x Luisterapparaat - een ontvanger
1x Luisterapparaat - een zender
1x 3,7V lithiumbatterij
1x 9V batterij
1x Koptelefoon (3,5 mm-aansluiting)
1x USB-oplaadkabel
1x Handleiding

Opmerkingen

Andere producten