Camera in wekker WiFi P2P met 10 IR LED's + 24/7 monitoring en bewegingsdetectie

SKU: 10-631 Ik heb een vraag
Fabrikant /
Beschikbaarheid van producten voorafgaande bestelling
Levertijd 1 - 3 weken.
Ja! We verzenden naar US
Prijs excl. VAT 146,66 U$
Prijs incl. VAT 176,00 U$
- +

Productomschrijving Camera in wekker WiFi P2P met 10 IR LED's + 24/7 monitoring en bewegingsdetectie

Camera in wekker WiFi P2P met 10 IR LED's + 24/7 monitoring en bewegingsdetectiefunctie. De camera in de digitale klok ondersteunt ook tweerichtingsaudio. De perfecte combinatie van een spionagecamera en een wekker. U kunt dit product gebruiken om uw huis in de gaten te houden - muziek af te spelen - een wekker in te stellen. Beeldkwaliteit FULL HD resolutie . De wifi camera biedt een hoogwaardig 30fps beeld met scherpere en duidelijkere details. 150 ° brede kijkhoek en nachtzicht, het heeft ingebouwde 10 infrarood IR LED-lampen om u duidelijker te laten zien in de nachtelijke omgeving, deze IR-lampen zijn volledig onzichtbaar tijdens het opnemen 's nachts.

Door de huidige tijd en wektijd in te stellen, wordt ook de huidige temperatuur weergegeven.

full hd wifi p2p camera in wekker met IR LED-verlichting

Tweerichtingsaudio en luisteren , stelt u in staat om te praten en te luisteren via een mobiele telefoon wanneer ze zich op verschillende plaatsen bevinden. Het toestel heeft een ingebouwde 2000mAh batterij. Ondersteuning voor iOS/Android -app voor directe bewaking via internet 24 uur per dag continue P2P-bewaking op afstand met bewegingsdetectiemodus .

Het videocompressieformaat is H.264, dat een hogere bitsnelheid heeft en geheugen bespaart. Een wekker met verborgen wifi-camera houdt tijdens uw afwezigheid in de gaten wat er in uw appartement gebeurt. U kunt het evenement op afstand online bekijken of opnieuw afspelen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je kinderen of huisdieren onbeheerd thuislaat. Dankzij zijn compacte afmetingen en onopvallende uiterlijk past hij in elk interieur en plaats je hem gemakkelijk overal in huis of kantoor.

klok met verborgen wifi-camera

De verborgen camera met nachtzicht tot een afstand van 6 meter beslaat een hoek van 150°, filmt in FULL HD resolutie en bij bewegingsdetectie krijg je een push notificatie op je smartphone. Opgenomen opnamen worden optioneel opgeslagen op een geplaatste microSD-kaart met een maximale capaciteit van 128 GB (niet inbegrepen in het pakket), of rechtstreeks op uw telefoon, en dankzij Wi-Fi-verbindingsondersteuning kunt u alles voor de camera zien gebeuren op afstand op uw smartphone. Net als bij een klassieke wekker kan de huidige tijd en alarmtijd worden ingesteld met behulp van de knoppen aan de bovenkant, ook wordt de huidige temperatuur weergegeven. De camerabedieningen bevinden zich op de achterkant van de wekker onder het klepje samen met de batterij, de cameralens is mooi weggewerkt onder het rookglas in het klokdisplay.

spionagecamera in de wekker

Om de verborgen camera in de wekker via een wifi-netwerk met je mobiele telefoon of tablet te verbinden, moet je een applicatie installeren die gratis te downloaden is in Google Play/App Store. Dan kunt u alle functies van de verborgen camera gebruiken, zoals de mogelijkheid om een live preview te bekijken, de gemaakte opnames op te nemen en vervolgens direct op de telefoon af te spelen, of geavanceerde instellingen van de cameraparameters. Opgenomen video's kunnen ook eenvoudig worden afgespeeld op uw pc. De batterij in de wekker kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel vanaf een pc of via een gewone USB-adapter. De ingebouwde oplaadbare lithium-ion batterij is voldoende om de camera tot 2 uur te laten werken, bij een vaste aansluiting op het lichtnet kunnen zowel de wekker als de camera praktisch non-stop werken.

Functies:

Verborgen camera in het wekkerdisplay
Bewegingsdetectie op een afstand van 6 meter
Video-opname in Full HD-resolutie
Onzichtbare IR-verlichting voor nachtzicht tot een afstand van ca. 5-8 meter
Volledig functioneel apparaat voor gebruik als klassieke wekker of digitale klok
Deze wifi camera is compatibel met het 2,4GHz netwerk

Specificaties:

FULL HD 1080p-resolutie
Ondersteuning voor geheugenkaarten tot 128 GB (niet inbegrepen in het pakket)
Nachtzicht: ja, 10 IR LED's
Batterij capaciteit; 2000 mAh
Gewicht: 175 gram
Afmeting: 131x37,5x62,5mm

Beeldhoek verborgen camera 150°
Ondersteuning voor microSD-geheugenkaarten tot 128 GB
Optie voor live videostreaming
Ondersteunt loop-opname
Melding aan de mobiele applicatie wanneer er beweging wordt gedetecteerd
Eenvoudige camera-instelling
Mogelijkheid om de resolutie in te stellen of de helderheid en het contrast van de camera aan te passen in de applicatie
Mogelijkheid om foto's of video's te maken (opgeslagen in telefoongeheugen)
30FPS-opnamen
Weergave van de huidige tijd, wektijd en temperatuur op het display
Batterijduur tot 5 uur
Batterij 3,7V met een capaciteit van 2000mAh
De mogelijkheid van non-stop werking met constante stroomvoorziening van het lichtnet
Bedrijfstemperatuur -10-60°C


Verpakkingsinhoud:

1x Wekker met verborgen wifi camera
1x USB-voedingskabel
1x handleiding

Opmerkingen

Andere producten